Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem čištění počítače aneb jsou vůbec ccleaner a spol. k něčemu?

Clanek vlastne dokazuje, ze napriklad tady nenavideny Ccleaner je velice uzitecny program, protoze uvolnil na disku skoro 2GB mista jednim kliknutim. Nektere programy po vycisteni nepotrebnych souboru zrychlily, ty ktere ne, se vrati na minimalne puvodni hodnoty po druhem spusteni, az si z netu stahnou, co k chodu potrebuji - to je moje zkusenost - co delal poloslepej Polzer netusim, ale napriklad 31s na Skype je vysmech. Takze program potvrdil to, co rikam. Jednim klikem z jednoho mista usetri uzivateli, ktery potrebuje smazat nepotrebne soubory, cas a hlavne hledani mista, kde a co smazat.
No a za dalsi zcela jednoznacne vyvratil tvrzeni zdejsich machru, kteri neustale tvrdi, ze Ccleaner znici a sezere pocitac. Nejenze pocitac neznicil a nesezral, ale uzivateli se starym PC uvolnil 2G mista.

Zpusob, kterym autor provedl tento hura test je absolutne pomateny. Postahovat nekolik cisticich programu, bez uvedeni verzi, pustit je na PC jeden po druhem, muze jen blb. Navic docela dost pochybuji, ze autor vzdy po "vycisteni" jednim programem, system uvedl do puvodniho stavu napriklad obnovou Acronisem ci cimkoli jinym, aby vysledky mohly byt opravdu duveryhodne. Polzer udelal test jako kdyz pejsek a kocicka pekli dort. Udelal z toho naprosto neduveryhodnej a neprehlednej mismas a zdejsi stifmajstri z toho maji orgasmus. Jen debil maze registry v PC jednim programem a pak to jeste tupluje druhym programem a vydava to za test.

Dale je velmi zajimave, ze se zdejsim it machrum hodi pod vousy clanek od Polzera, ktery provedl, kdovi jakym, necertifikovanym zpusobem 1 test, ale kdyz sem dam odkaz na certifikovany test, ktery se dela za urcitych podminek nekolik let opakovane, tak je nazyvan ruzne, jen ne duveryhodne. Ano, jedna se o testy, kdy je prokazano, ze zde doporucovany smejdsky AV program od MS nejenze nic nenajde, ale dokonce oproti ostatnim Av programum zpomaluje chod PC.

Zaujatost tupanu na teto poradne je neuveritelna a objektivita absolutne neexistuje. Jinak se zda, ze medni mrdnik asi necetl clanek, na ktery sam odkazuje, protoze jeho popleteny autor pise na zaver, ze cisteni PC melo priznivy vliv na rychlost startu. Takze prokazal, ze opet lzete, kdyz zde lidem tvrdite, ze to nic nezrychli a ze to naopak PC zpomali a znici.
Citace:"Takže pokud si projdete výše uvedená čísla nebo kouknete na následující tabulku, uvidíte, že čištění disku počítače od balastu i defragmentace registru má příznivý vliv na rychlost startu."

A kecy o tom, ze dalsi programy PC kdovi jak v Polzerove testu neco podelali, si nechte pro babicku. Za prve se na teto poradne temer nikdy a nikdo nezminuje o defragmentaci registru, zcela minimalne se zminuje o defragmentaci disku, temer nikdo se nezajima o AVG tunitko. Tady se resi z toho, co bylo pouzito v testu, zcela jednoznacne nejvic Ccleaner a u nej ten suprtest dokonce prokazal, ze to nezere a nenici PC. Takze pomatenej Polzere, diky za test.

To bude zase revu co, kuciiii....

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality