Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem čištění počítače aneb jsou vůbec ccleaner a spol. k něčemu?

z diskuse pod výše zmíněným článkem:

CCleaner také používám, už dlouho, ale hodně opatrně - musel jsem si také pohrát s nastavením, aby mi to nelikvidovalo některé součásti jinak dost drahého SW (mazalo to přístup k některým součástem CADu).
Můj závěr z článku je tedy:
a) pro zasvěceného, který si dokáže domyslet, o čem to je, "dobrý",
b) pro laika, hazardéra, návod, jak o něčem zasvěceně "troubit do světa" jak je to blbý... a to není zrovna profesionální.
Já jen přidám:

c) a pro zasvěceného nemá smysl CCleaner používat, protože si dokáže poradit i bez něj.

No a pro tebe a tvé omezené rozhledy: ccleaner dokáže doslova dokurvit téměř libovolné PC (podobně jako další tuniče), s čímž jsem se ve své bohaté praxi nesčetněkrát setkal. Že ve tvém partikulárním případě nemáš SW, který CCleaner "nezná" a poškodí jej, jakož to, že soudíš dle svých omezených zkušeností, to jen ukazuje na tvou nezkušenost. Typické "čištěné" PC vykazuje dříve či později znaky podivného chování, nejdou odinstalovat některé SW (typicky Catalysty), programy nefungují jak by měly apod. Pro tebe je to třeba pod rozlišovací schopnost, ale klasický BFU z takového problému má většinou jediné východisko - reinstalaci.

edit: vyznění i závěr článku jednoznačně podporují tezi, že čističe a tunítka jsou k ničemu.

P.S.: řveš tu jen ty.. ;-) nu což, jsi malý vztekloun kterému se všichni smějí.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality