Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem čištění počítače aneb jsou vůbec ccleaner a spol. k něčemu?

kurela: jaké uvolnil místo? jednorázově smazal tempy. co na tom nechápeš?
pro tebe to zopakuju ještě jednou:

autor uvádí nějaké zrychlení startu ie zřejmě po smazání cache a historie, ale už neuvádí, zda to nezpomalilo používání prohlížeče, protože si smazané objekty stahuje znovu
veškerá ostatní zrychlení jsou zanedbatelná +-0

článek od polzera jsem tu dal úmyslně. jako bývalý redaktor computeru se i on živil tím, že v jednom čísle doporučoval hlupákům čističe a ve druhém čísle zas otiskovali návody na záchranu pc a vrácení do původního stavu. teď si svoji medicínu vyzkoušel na sobě.

napriklad tady nenavideny Ccleaner
ne, neumíš česky. správný výraz je "pohrdaný".
jistě že by se dal využít ke správě pc - ale to není případ nemyslících klikačů, co sem chodí, že se jim "samy" rozdrbaly windows.

------
k tvému průjmu:
jen hlupák se v komentáři k čističům rozpláče, jak mu bylo ukřivděno, že nikoho nezajímal jeho antivirový test.
běžné bfu si nainstaluje antivir, nanejvýš cosi nesmyslně odkládá do truhly, tím to pro něj hasne. jeho antivir kontroluje spuštěné soubory pouze na desetitisíce známých sekvencí. těchto virů se však vyskytuje jen zanedbatelné procento a vítěz v testu virů tak vítězí v disciplíně, kterou uživatelé ne a ne potkat.

antivir si nevšímá faktického obsahu autorun.inf po vložení flashky, neřeší doplňky a cizí skripty v prohlížečích, jsou naprosto neúčinné proti adware, což je 90% dnešních nákaz.
antivirové firmy skupovaly výrobce antispywarů, protože po letech zjistili, že jim ujel vlak. to je i případ msse, který se zaměřuje na odstranění nejčastějších virů a spyware a neřeší, že to nejsou úplně všechny, co se používají v antivirových testech. furt nechápeš, troubo?

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality