Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
nevi. Ale teraz uz snad kazdy vi, ze cloud je na dve veci. Ak to nebolo zasifrovane uz na lokali (a…
MM.. 01.09.2014 19:32
MM..
apple zalohuje cely disk na cloud? ::) ty ake drogy beres? skus obcas zajst do mzone a poklikaj si v…
wam_Spider007 02.09.2014 00:48
wam_Spider007
riesil som to pred 3 rokmi u znamej (otazku preco mi moj novy macbook furt posiela cosi na internet)…
MM.. 02.09.2014 10:33
MM..
pred 3 rokmi u znamej? takze si to videl mozno z rychlika. ja uz mac pouzivam par rokov, tak neviem…
wam_Spider007 02.09.2014 10:57
wam_Spider007
Inac myslim ze to bolo cosi spojene s tymto MobileMe ptz vtedy este nebol iCloud, ale mari sa mi ze…
MM.. 02.09.2014 11:23
MM..
no, takze nie automaticky, ale BFU klikal hlava nehlava. cize nerozumie sa tomu, ale apple je na vin…
wam_Spider007 02.09.2014 12:39
wam_Spider007
Aj BMW bude na vine, ked nejaky debil v rychlosti 100km/h zaradi spiatocku a rozdrbe sa mu prevodovk… nový
dennyB 03.09.2014 08:50
dennyB
protoze to ani nejde si to bol vyskusat? no tym sa moc nechval :) poslední
wam_Spider007 03.09.2014 12:44
wam_Spider007

nevi. Ale teraz uz snad kazdy vi, ze cloud je na dve veci. Ak to nebolo zasifrovane uz na lokali (a az potom na cloud)

(najlepsi je apple ktory v defaulte zalohuje cely disk na cloud, a vobec sa na nic nepyta. Ja by som ich zazaloval ze by boli az biely z toho. ten apple myslim.)

riesil som to pred 3 rokmi u znamej (otazku preco mi moj novy macbook furt posiela cosi na internet). Bol tam aktivny backup celeho disku na cloud bez toho aby to laik vobec chapal. Takze nepis picoviny. Asi to nevies ani ty ze mas vsetky svoje nahe fotky uz davno u apple :-)
(P.S> jak presne sa to volalo a jak to kto aktivoval uz neviem, ale bolo evidentne ze laik to vobec nechapal a bol nejak k tomu dokopany tym OS po kupe).
P.S. je mozne ze to bolo kvoli iTunes ptz na tom disku boli vpodstate prevazne same fotky a videa z dovoleniek apod. a iTunes to mozno sam nasiel, uz sa nepamatam su to roky. Je mi to fuk taka pitchovina jak itunes je tiez na hlavu.

pred 3 rokmi u znamej? takze si to videl mozno z rychlika. ja uz mac pouzivam par rokov, tak neviem kto tu pise picoviny :).
Co sa tyka cloudu, tak jedine iCloud a ten si musis v nastaveniach zapnut prihlasenim sa k svojmu appleID. Potom si vies povypinat, co sa ma synchronizovat. Ale to su len data aplikacii nie cely disk. Ja iCloud nepouzivam, lebo nemam iPhone. Cize ziadne moje fotky apple nema :).
Backup disku riesi time machine a robi to na lokalny (USB), pripadne sietovy disk, ziadny cloud. A uz duplom pred 3 rokmi.
Mal si nejake bludy a tvoja znama klika bez rozmyslu, lebo by default ten macbook nic nezalohuje.

Inac myslim ze to bolo cosi spojene s tymto MobileMe ptz vtedy este nebol iCloud, ale mari sa mi ze tam cosi bolo s tym me.com (BFU samozrejme tam bol zaregistrovany, lebo musi byt "in") P.S. a zrejme nadrbal vsetky fortky do iPhoto a dal synchronizovat, ja neviem co robil, a je mi to jedno :-) BFU proste klika na vsetko ano ano chceeeem. A potom ti povie ze "to samo, ja nic" :-)
P.S.2. a jak to furt zapisovalo aj na externy disk tak ho samozrejme BFU vytiahol za jazdy cim posahal aj ten disk, co som potom musel riesit tiez, no fakt zabavny ten mac bol, mal som dost macu az do konca vesmiru :-) A teraz mozes do mna hadzat kamene lebo nejasam nad nejakym macom jak tie zastupy dementov v mac shopoch.

no, takze nie automaticky, ale BFU klikal hlava nehlava. cize nerozumie sa tomu, ale apple je na vine. Aj BMW bude na vine, ked nejaky debil v rychlosti 100km/h zaradi spiatocku a rozdrbe sa mu prevodovka vsak? Ale hlavne, ze si si mohol kopnut. Vytahovanie USB za jazdy pocas kopirovania suborov je naozaj rozumne. Ale tipujem, ze slavny winblows si s tym vie poradit.

btw: mac som kupoval este v case, ked ficalo mobile.me. Ale nikde ma system nenutil sa registrovat ani nic automaticky nezacal zalohovat/synchronizovat. Ziadne vyskakovacie okna a bubliny vpravo dole ako to robi Winsrot.

PS: milujem, ked sa k podobnym temam vyjadruju ludia, ktori OS X videli raz v zivote aj to spoza pleca nejakeho znameho, pricom len ohrnuli nosom.

PS2: http://www.zive.sk/clanok/98312/apple-opravil-chyb u-kvoli-ktorej-unikli-nahe-fotky-celebrit
brute force metoda. tu by si so zalobou asi neuspel.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru