Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Win9 budou oficiálně představeny 30. září

Skolska licencia je zdarma pocas studia. Je to jasne napisane v licencii, ktoru si asi vzivote necital. Nic ine zdarma neni. Ked ti firma kupila windows (resp. dovolila pouzivat tu MSDN) tak ti firma kupila windows, mne nekupila a nebudem platit 100eciek za dementne W7 na doma. Mam ich v robote aj na sukromnom netbooku tak to viem porovnavat. Ked nevidis rozdiel v spravani taskbaru a alt-tab medzi XP a W7, tak si asi jedno z nich vzivote nepouzival. Ja ich pouzivam paralelne tak to mam kazdy den jedno aj druhe. U W7 mam taskbar prerobeny aby bol jak XP/vista, aj tak je to spravanie ine. Navyse u W7 nevidno jasne ktore okno je aktivne ak chodis mysou po taskbare, lebo ten dement to vsetko okolo mysi tienuje, tym kliknem obcas na aktivne okno lebo neviem vobec ci je aktivne a dementny W7 mi ho minimalizuje.

riesil som to pred 3 rokmi u znamej (otazku preco mi moj novy macbook furt posiela cosi na internet)
to bola len jedna z X veci, bavili sme sa o posielani na internet a PRESNE TOTO som riesil vtedy u znamej lebo to posielalo nejake fotky, neznamena to ze som neriesil nic ine. Nejake problemy s chapanim? :)

Viem ze je to pouzitelne a znama si to vychvalovala a asi aj dodnes vychvaluje, uz tam nechodim :-) Ale viem aj to ze pre mna to pouzitelne neni, ptz to je pre mna moc obmedzene aj ked dost veci tam je doinstalovatelnych a po novom aj original od apple vylepsenych ako spravne pise spider.
(P.S. takze keby som bol vyslovene donuteny to pouzivat, tak by som si urcite nasiel sposoby jak byt co najmenej obmedzeny, nebudem to ale riesit teraz, zatial mi staci Win ktory funguje nepotrebujem ziaden iny, naco). A disky mam vsetky USB2.0 takze mi je USB3 stejne naprd, ale toto budem urcite este riesit v buducnosti (nove ramce atd)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality