Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Neutron - podezřelý projekt na Kickstarter

"Držte sílu x64 platformy na dlani vaší ruky. Neutron je jeden z nejmenších Windows počítačů, poháněných procesorem Intel na světě.", láká projekt od studentů ze San Diega na Kickstarter. Mám volné ráno, tak jsem si říkal, že vám sem o něm něco přeložím.

f0bdb5876e642afa4456b9b8cb10ab66_large.gif?1410767     445

Neutron změní způsob, jakým smýšlíte o stolních počítačích.
Když se normálně zamyslíte nad pojmem stolní počítač, obvykle vás napadne velká, tupá, černá krabice která sedí na, nebo pod vaším stolem. Neutron překonává tyto představy a poskytuje vše, co čekáte od high-end stacionárního počítače v neuvěřitelně malém a stylovém provedení.

Revoluce desktopů
Neutron slibuje změnit vše, co desktop znamená. Stolní počítače jsou dnes vše, krom přenosné, ale Neutron maže hranice mezi přenosným a stacionárním počítačem. Je ještě menší, než plechovka Coly, Neutron lze tedy snadno přenášet v batohu. Nenechte se ale zmást velikostí, není to žádný Raspberry Pi. Neutron má specifikace a výkon stejné, jako desktopy vysoko nad svou váhovou kategorií.

Fenomén designu.
Se vzhledem, který může soupeřit i s vlastním sestaveným počítačem (pokud je vám 12, pozn. překl.), Neutron přináší jeden z nejhezčích, krapet jiných desktopů na trh. Tam, kde klasický desktop nevzbudí pozornost, za Neutronem se budou otáčet hlavy. Naše úžasné fluorescenční akrylové barvy byly vybrány tak, aby seděly ke každému stylu a díky průhlednosti lze sledovat fungování Neutronu vevnitř. Vybrali jsme sedm úžasných barev, abyste si mohli vybrat ten pravý!

__________________________________________________


Hrají to vesměs na design, půlka článku je o tom, jaké to má barvy a že je vevnitř LEDka.
Výkon zvyšují velkými čísly, takže kdybyste chtěli verzi PRO, dostanete 16GB RAM!!!, pravděpodobně, kdybyste na něm chtěli renderovat 4K videa.
O typu procesoru jen mlží, kromě toho, že se bude jednat o čtvrtou generaci procesorů Intel Haswell o typu není zmínka - pouze neustálé opakování, že je stejně výkonný, jako stacionární počítač. Ve videu lze slyšet jednoho z tvůrců, který nabádá k přidělání Neutronu na monitor; získáte tak all-in-one počítač s možností upgradu.


Co si o tom myslíte? Takové ty malé počítače s Androidem se, co vím, nechytly. Změní se něco tím, že poběží na Woknech?

Specifikace:
d9d74b27a87935d9651260fa491e1a11_large.jpg?1409544     867

Komentář k aktualite

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality