Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Samsung Galaxy A3 ma dost slabou baterku, pouze 1GB RAM a znacne pochybny displej, radeji plastak ne…
RedMaX 03.11.2014 23:06
RedMaX
Ono s tím celokovovým obalem nebude řádná sranda - třeba Samsung Alpha rozhodně kovový rámeček nemá,…
shark.jd 05.11.2014 12:56
shark.jd
Tak to muj Samsung Galaxy S4 (i9506) je naprosto spickovy, zpracovani, system, vsechno je uzasne. Ma…
RedMaX 05.11.2014 18:52
RedMaX
Copak, přesedlal jsi? poslední
Dale Cooper 06.11.2014 18:24
Dale Cooper

Samsung Galaxy A3 ma dost slabou baterku, pouze 1GB RAM a znacne pochybny displej, radeji plastak nez celokovovy obal s osizenym vnitrkem.

Samsung Galaxy A5 uz vypada znacne lepe, ale stejne mi neni jasny, proc to ma jen HD displej, kdyz Samsung umi u 5" founu bezne i fullHD - SGS4, SGS5. Ale pokud Samsung stanovi cenu nekde na urovni SGS4, tak pro odpurce plastaku to muze byt zajimavy telefon.

Ono s tím celokovovým obalem nebude řádná sranda - třeba Samsung Alpha rozhodně kovový rámeček nemá, je to plast, na kterém je asi nanesena slabá vrstva kovu. Klasická Samsung vojebávka.

Mám teď u sebe Note 4 a za ty peníze asi fakt ne. S-Pen je zajímavá věc, která se občas hodí (když máte čas a klid, ale to zase člověk tasí notebook). Prostředí od Samsungu je ale tradičně děs a hrůza - díky novému Snapáči je to celkem rychlé, ale občas se tradičně po zmačknutí tlačítka vteřinu nic neděje, což prostě u svého Xiaomi skoro neznám (a to stojí skoro třetinu :D). Zpracování klasická plastová jebka, která neoslní a ani neurazí. Za ty peníze bych ale čekal více.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru