Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Ksichtokniha "vylepšuje" opět své podmínky.

pokud její uživatel aktivně používá mozek
Vždyť to psal. Pokud je někdo d.... a napráská tam o sobě všechno, pak evidentně mozek nepoužívá. Ten, kdo mozek používá tam číslo, adresu, osobní údaje a nejlépe ani fotku nemá. Tohle snad není ani tak těžké pochopit.

Samozřejmě si tam pak člověk nesmí dávat selfie u každého patníku, který potká, tím se ale vracíme k tomu aktivnímu používání mozku.

A co si budeme povídat, tohle ani z daleka nedělá jenom Facebook. Sběr dat se provalil i na většinu ostatních větších firem a na ty ostatní se zatím neprovalil jenom proto, že jsou prostě víc šikovní a líp to tají. :-) Pak bys počítač (přesněji internet) nesměl používat vůbec...

Jenom nechápu, proč se FB tak démonizuje. Na Google, obzvláště co se týká Chromu a vyhledávače se provalilo několikrát, že data sbírá a zneužívá (minimálně pro potřeby reklamy, kdo ví pro co dalšího?) a troufám si říct, že značná část i těch chronických nesnášečů Fejzbůůku si spokojeně sdílí všechny své kontakty, textovky, fotky a kdovíco ještě s gůglem pomocí Androidu, případně s Applem pomocí iOS a s celým světem v případě iCloudu a ještě případně hesla, včetně hesla na účet s Microsoftem... :-)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality