Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Ksichtokniha "vylepšuje" opět své podmínky.

Ksichtoknihu lze už nějakou dobu považovat za bezpečnostní riziko a důvody k takovému označení opět přitvrzují. V článku na diit.cz jsou zmíněny ty nejpikantnější zvrhlosti nových a ještě jednostrannějších pravidlech platných od 1. 1. 2015.

loading...
Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ksichtoknihu lze už nějakou dobu považovat za bezpečnostní riziko V akom zmysle? Dnes uz mrtvola, p… poslední
blue5 12.12.2014 13:48
blue5

Ksichtoknihu lze už nějakou dobu považovat za bezpečnostní riziko

V akom zmysle? Dnes uz mrtvola, program ICQ, mal tiez "zaujimave" podmienky pouzivania. A co kedysi popularny Azetacky pokec (primitivne zabezpecenie albumov s fotkami, nezmyselne zostavene profilove otazky - nezabudnutelny riadok "Príležitostný sex: nedokážem mať s niekým sex bez lásky")? Ludia na seba vzdy ochotne nabonzuju kopec citlivych informacii, s ksichtoknihou alebo bez.

Souhlasíte s přenesením a zpracováním svých osobních údajů ve Spojených státech amerických

No a? V tomto vlakne sa uz pise o zbierani a zneuzivani dat, ale mohol by byt niekto aspon raz konkretny? Co si pod zbieranim dat vlastne predstavujete?
A ten zbytok, tj. autorske prava, registracne podmienky, postup pri zalobe - FB ma predsa pravo nastavit si take podmienky pouzivania, ake chce. Co sa pre mna ako pre cloveka, ktory FB vyuziva na sukromnu komunikaciu s lenivcami, ktori uz nie su schopni pravidelne kontrolovat ani len svoju mailovu schranku, meni? Nic, predpokladam.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru

loading...