Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Antec True Power Classic 550 W: OEM Seasonic v černé

- Jako ty Asrocky do teho nemusis septat, na zaklade "ASROCK" je "ASUS", pres naké nepovedené kousky, jde stale o zakladni desky, co muzou neco nabidnout. (i pres spatnou periodu této od-znacky okolo 2003-2006)
- Jenom me prekvapuje, jak zdejsi smecka usoudila, ze "MSI" a "ASUS" jinak , jestli né tak ....http://r27.imgfast.net/users/2715/32/39/59/smiles/                     feu171.gif
- Hlavne taci, co "ale ja jsem slysel" nebo "kamarad rikal", zdroje jsou proste ruzné a beru za hloupé, utracet za nakou GAMME zdroj do kuprikladu viz vise uvedené kancelarské sestavy, nejsou snad jen "HERNI" nebo zdejsi "servrové" sestavy. Nebo nedokazu si predstavit kuprikladu naky modularni zdroj na sestave i3 na IGP.
- Z nekterych vlaken dotazu jde dokonce i strach, typu "KOUPIS TAK VYHORIS" ten zdroj je na....

- Nebo jak onehda, chudak, bylo vlakno, poskozeny se zeptal, dobry den, budou my pasovat komponenty?,, jenze!!! To nevedel, ze tam nema davat zdroj "Corsair"!! To hned bylo, "TY SE V TOM NEVYZNAS", nebo "Corsair? Tahni a uz se nevracej", "DECKO", az se asi spamatoval tak se zeptal o co jde, proc tolik negativnich prispevku a posledni veta byla "ZASRANE PRAZDNINY" a to vse, jen protoze vybral zdroj "CORSAIR"

Zkratka, chtel jsem jen rict, ze nekdy je to zde trochu moc pres koryto.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality