Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Antec True Power Classic 550 W: OEM Seasonic v černé

Nedělej ze sebe blba, kterým nejsi, a netvrď, že to nechápeš.
- Ale ano drahy pritely, rozumim, ale mim ucelem bylo jen poukazat, ze "ne jen jedna znacka" je dobra.
- Kuprikladu takovy "ASROCK" ktery kdyz zde doporucis, mas minimalne jednu narazku, ze jde o "SHIT", pritom jde o slusnou moznost osazeni MIDI-TOWER na AM2+.
- TO samé "pocitacové skrine", kde kdybych mel navrhnout nekomu nakou sestavu se skrini kde je snad na opovazenou "BOCNI OKNO" jeste projde, ale za "svitici bocnici" je zde snad i BAN :-D !!

Rozumim ze se vyjadruji jako "jelito" http://www.celysvet.cz/skin/smile/s0033.gif a jsem si vedom ze v situaci kdy mam pred sebou dve zakladni desky nebo zdroje se <"100"> korunovym rozdilem a <"100%"> rozdilem kvality, vim presne po které/m sahnu http://www.pc-optimise.com/themes/Defaut/lookxp/ha           rdware.png. Tak jak jsem si vedom, ze "kvalita" " zakladni desky + "stabilita a vykon zdroje", je zcela esoncialni pro budouci chod PC http://smile-baby.babymilk.jp/pc03b.png, a ano nemohl jsem prehlidnou, ze spousta vlaken poruchy PC, byl vinikem zdroj.

CONCLUSION: mozna jen prozba, nechat trosku tu kreativitu kdyz ma své hranice akceptovatelnosti a pustit do poradny trosku vetsi vyber materialu.
(samozrejme jsou zde 3-4 lidi, jako i M-POL ta jako i ty MIF, kdyz ti zbyde trochu casu a hodis sem vzorek a ostatni, co skladaji uz z takoveho, jak to nazvat, osvedceného, materialu s prokazanou kvalitou, kde neni potreba neco menit nebo diskutovat, cena/vykon/kvalita je vzdy pritomna)

PS: Snad to nekteri neberete nak spatne no, co se vysvetlovani tyce, nejsem moc diplomaticky a nekdy se korektne vyjadrit, pro me neni vzdy jednoduché. (doufam ze jsem nikoho snad neurazil nebo nevytocil, zvysovat nekomu tlak hned na zacatku roku, neni a nebylo mym umyslem :beer:

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality