Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Nejvyšší soud se zastal piráta. Za sdílení filmů měl platit miliony

Myslel jsem to tak, ze ten share server klidne ty 3 mega za ty vsechny premiovy ucty vydela, to same je s tim uploaderem, ten taky dostava sve podily za stahovani jim uploadovanych souboru, ktere jsou z 99% piratske.

Ja tvrdim, ze ten BluRay disk by si koupil jeden clovek z tisice, kdyby to pirat nenahral volne ke stazeni na internet. Teda vznikla skoda bude tak nekde okolo 10.000 Kc, vic urcite ne a teda pirat by urcite nemel platit vetsi castku, vse ostatni je zlodejina. Jenze tady je treba jeste rozlisit, jestli ten pirat z toho sam nic nemel a teda 10.000Kc je pro nej dostatecny trest anebo, jestli se na tom sam obohatil pomoci podilu z premiovych share servru, kde se za to stahovani plati a nekde jsem cetl, ze nejakej pirat na tehlech odmenach dokazal vydelat 70.000 Kc. Pokud je to pravda, tak pro takoveho by pokuta 10.000 Kc byl stale vydelek a takovej pirat si zaslouzi tech 300.000 Kc zaplatit, aby pocitil, ze tohle "podnikani" se opravdu nevyplati. A potom tu je ten share server, ktery na tom vydelava taky (zvlaste ty premiove h.llsh..e, apod.) a ten by klidne mohl zaplatit zbylych 2.700.000 Kc a se svym "podnikanim" nasledne skoncit. ;-)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality