Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Pozor, v prodeji se objevily falešné AMD procesory!

Ked nemas nic lepsie v CR tak aj v UK je trilion obchodnikov, da sa to kupit cez ebay alebo rovno u obchodnikov, amazon neni jediny obchod na svete. Ja s tym problem nemam (som v D), ale zatial vsetko co som kupoval som videl v D eshopoch lacnejsie inde. Niekedy dokonca aj v nejakom lokalnom kammenom obchode (!)
Rob si co chces ale nesplietaj mi tu nezmysly ze jaky je to skvely shop. Vobec mi nechyba.
A ked tam mas napriklad nakupene knihy, tak tie knihy v skutocnosti vobec nemas, ptz bez amazon konta tie knihy "zaniknu" :D To je fakt shop jak svina. Ja by som si tam knihu nekupil ani omylom.

P.S. a tie tvoje nezmysly o tych zamestnancoch to uz sa fakt neda ani citat. Oni zamestnavaju v nemecku poliakov gastarbaitrov, ptz je to lacne, a daju sa lahko zmykat a zneuzivat ptz sa nevedia branit (su v cudzine nepoznaju zakony apod). Ani by som sa nedivil keby ani neplatili socialku za nich :D Tym poliakom je fakt uprdele, ze ci su v nejakom cetre v mesta X, alebo o 500km inde v meste Y u nejakeho uplne ineho zamestnanca.

P.S.2. a nikde som nepisal ze uprednostnujem shopy s najnizsou cenou. Ty si zacal splietat ze je najlacnejsi. Ja osobne casto pozeram aj lokalne kamenne obchody, ptz su niekedy dost dobre, a mam to okamzite. Alebo u conradu si naklikam vsetko co chcem a dovezu to zadarmo na pobocku pekne zabalene do balika, nemusim tam hodinu chodit po regaloch. Tym podporim lokalnych slucsnych obchodnikov a je mi fuk ci to je o 5korun drahsie. Ked chcesm super lacnu blbost (kabel apod) tak si to dam cez ebay doniest rovno z ciny za 2eura aj s postovym. Toto prebit amazon nema sancu.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality