Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Pozor, v prodeji se objevily falešné AMD procesory!

Nejde o to ci niekoho kontrolujem, ale ked vyjde najavo nieco taketo - http://www.sueddeutsche.de/wirtschaft/arbeitsbedin gungen-bei-amazon-ausbeutung-als-teil-des-geschaef tserfolgs-1.1603584

Es sind gespenstische Bilder aus einer Schattenwelt der Arbeit: Die ARD-Reportage "Ausgeliefert - Leiharbeit bei Amazon" zeigt, wie der Versandhändler mit falschen Versprechungen Hilfskräfte aus ganz Europa in die Bundesrepublik gelockt hat, sie 15 Tage lang ohne Ruhetag mies bezahlt schuften lässt und nach Ende ihrer Schicht in heruntergekommene Ferienanlagen pfercht. Dort werden sie von Sicherheitsmännern überwacht, die sich wie Neonazis kleiden.
- daj si to do translatora, tak tam proste nakupovat prestanem a basta.
Tvojho pekara alebo tesca zamestnanca zamestnavatel zatvara na noc kdesi do sklepu a strazi ho nejakym skinhedom s bejsbolkou v ruke ci co?
A nie su to ziadne blaboly (bola to reportaz s filmovanymi dokazmi atd). Existuju urcite hranice moralky, cez ktore proste normalna firma prekracovat nema.

P.S. k tomu ebay :) Ano tam by sa tomu clovek nedivil keby prisiel falosny CPU, ale ked sa chces bavit o nejakej cene, tak si tam z ciny das doviest za 1e kabel aj s postovnym, ktory tu normalne stoji 5-10e :) Na niektore veci sa to proste hodi. Ano chudak cinan, ale on je rad pre neho je to 1e asi dobry zarobok, stejne ten kabel ma kdesi za 5centov z nejakej fabriky :)

P.S.2. a k tej reportazi - tusim tam aj skusali ze sa tam zamestnaju akoze "na skusku" a po dni im povedali ze za ten den nedostanu zaplatene, a na druhy den zobrali ineho "na skusku" apod :) Je to podla teba normalne? (uz sa ale nepamatam presne co tam bolo, su tomu uz 2roky ci kolko)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality