Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ony ty kurvíka byly/jsou resení ekonomické krize, konusumace, burza, kde dopad na nas consumantech,…
CoCoChanel 20.02.2015 18:59
CoCoChanel
Rast zivotnej urovne spociva v tom, ze ludia pridu o pracu za predpokladu ze sa vyrobi (alebo nepoka…
MM.. 20.02.2015 19:16
MM..
Nevím nevím, dívat se stále do zadu co bylo není resení, podle statistik je nás stale víc, kdyz je s…
CoCoChanel 21.02.2015 12:01
CoCoChanel
Tvoj pohlad je velmi zuzeny, ludi nezamestnava nejaky system, ludia sa zamestnavaju sami. Maju byt n…
MM.. 21.02.2015 17:36
MM..
Tvoj pohlad je velmi zuzen Haha, vse co chces,ale zde si dovoluji oponovat, dlouho mi trvalo nez se… poslední
CoCoChanel 21.02.2015 23:55
CoCoChanel

Ony ty kurvíka byly/jsou resení ekonomické krize, konusumace, burza, kde dopad na nas consumantech, je nadmíru viditelny, jak nemám rád zde na poradnē ríkat svuj osobní nazor, tak ríkam "bohuzel".
Toto kurvítko drzí pracovní misto hodnē lidem, kazdy to nepochopí, ale jde o komercialní udrzení trhu.

Okolik by doslo o práci doslo lidi bez {kurvíka}?
Čína pochopila slovo RECIKLACE finanční nakup "pakatel" prodej+clo stale 90% vydelek, toto je ekonomie

Rast zivotnej urovne spociva v tom, ze ludia pridu o pracu za predpokladu ze sa vyrobi (alebo nepokazi) stejne produktov jak predtym (stejny produkt vytvoreny s menej zdrojmi = vyssia efektivita), ptz potom mozu ti ludia robit nieco ine uzitocnejsie, napr. vyrabat pre teba nejaky iphone (viac produktov a sluzieb so stejnym mnozstvom zdrojov = vyssia zivotna uroven). Keby pred 100 rokmi neprisli ludia s jednym konom a pluhom o pracu tak by vsetci momentalne orali pole s konom pripadne by si kazdy vyrabal ten pluh a toho kona :D, a neexistovali by ziadne dalsie produkty lebo hento s konom je fulltime job :)

P.S: kazivost a mrhanie zdrojov na sracky (zdroje su aj suroviny), ktore sa potom vyhadzuju do smeti a ani nerecykluju, je mrhanie zdrojmi ludstva a posuva ludstvo do sraciek. Aj preto neznasam cinana :)

Nevím nevím, dívat se stále do zadu co bylo není resení, podle statistik je nás stale víc, kdyz je systém nedokáze zamēstnat tak je musí zivit, z danovych poplatku, víc nezamēstnanosti, vysí budou danē a kazdy bude zase mrčet jak je co nahovno.
Kupríkladu asus bude uz na 75% svych produktu dávat jen 12 mesíční zaruku, je to kurevstvo, ale v prvé radē jde o ekonomicky obrat, kde jde spís o prodej značky, jak jejì kvality. Muzou a umí udēlat treba vykonou GK která pojede 5 let, ale na tom nic nevydēlají.
Spomínam na to kdyz skoro spadla burza cenych papíru, to bylo najednou ruznych chripek, kde očkování na tuto perpentummobilé vydēlali milióny.
Kurvítko, je zkrátka obchodní jistota udrzení a obrat trhu...

Tvoj pohlad je velmi zuzeny, ludi nezamestnava nejaky system, ludia sa zamestnavaju sami. Maju byt nuteni vymyslat nove veci a sluzby. Ked su vsetci zamestnani nejakou hovadinou, tak nebudu vymyslat nic nove.
(P.S> a neni problem dat ludom peniaze, peniaze su len nezmyselne cislo. Dolezite je len aby mnozstvo celkovych penazi zodpovedalo mnozstvu produktu. To uz pochopili v 1932.).
P.S.2. myslis napr. ze apple robi nejake lacne sracky s 12m zarukou? Asi ne. Napriek tomu zaraba viac jak ktokolvek iny v branzi. (P.S.3. lebo marketingom masiruju ludi vymienat tie veci furt za najnovsie :D Vseobecne ale aj to je plytvaie zdrojmi.)

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru