Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Huawei tradičně kašle na aktualizace

Ani mi to nepripominej, taky se kaju a co jsem odesel z tymu kung-pao fans, tak jak muzu, nenecham na nich nit suchou. :-)

Ne, porad nemam nic proti cinskym founum, ale ono jak to ma byt trochu kvalitnejsi, tak se cena vysplha na ceny obvykle i u ostatnich znacek. Takove Lenovo, Xiaomi nebo Meizu urcite nezaostavaji, jak kvalitou, tak bohuzel ani cenou, nicmene momentalni problem cinanu je LTE sit, kterou maji oproti nam jinou, takze jakykoli nakup cinskych mobilu je vetsinou docela nesmyslny. Az vyresi LTE, tak je zase vezmu na milost. Druha vec je Mediatek, jsem rad, ze jim vyroba SoC jde, protoze konkurence je moc dulezita a par vyrobcu z trhu odeslo, ale maji stale co dohanet. Tady navazali spolupraci s AMD, coz je urcite dalsi krok, aby se stali opravdu kokurenceschopnymi. Jestli to trochu vic sledujes, tak dalsiho cinana Rockchip pohltil Intel, takze se souboj vic vyostruje na par velkych hracu na trhu.

Huawei je ovsem neco jineho, to je takovy cinsky Apple, marketing predbiha kvalitu o nekolik delek a v zaplave informaci jsem dal na informace na webu, az pozdeji jsem zjistil, ze od fanklubu a jeden si poridil a chvili vychvaloval nez jsem svuj omyl poznal. Ted uz to vidim a ono se to opakuje, zmineny Huawei Ascend P7 je uplne o tomtez jako ten muj Horor 2, spousta kecu jak je to vykonne a cool a skutek utek, lagujici smejd, kterej nedostane zadnou aktualizaci, jak pres kopirak. :-/

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality