Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ale to není chyba ani nedodělek! Je to naprosto správně, ostatně jako vše, co iPhone umí nebo neumí.…
Dale Cooper 28.05.2015 22:47
Dale Cooper
ak si niekedy programoval (ale podla tvojej reakcie asi nie), tak by si aj vedel ako prebieha testov…
wam_Spider007 29.05.2015 08:42
wam_Spider007
tohle je jedna chyba, zcela náhodně odhalená, která ovšem poukazuje na to, že v Apple neumí sanitizo…
touchwood 29.05.2015 12:33
touchwood
Apple neumí sanitizovat vstup zato Microsoft to ma uz rokmi vymakane :-D article.php
wam_Spider007 03.06.2015 14:26
wam_Spider007
Jenže tohle neshodí celý operační systém. A jistě, chyby jsou ve všem a je jen otázkou času, kdy se… poslední
Dale Cooper 03.06.2015 22:04
Dale Cooper

ak si niekedy programoval (ale podla tvojej reakcie asi nie), tak by si aj vedel ako prebieha testovanie. Text tej SMS je dost specificky a pri testoch na to nikto nemusel prist. Podla mna ale ide vzhladom na nasledky o uplnu banalitu. No hejteri sa toho hned chytia, lebo akakolvek chyba v iOS je pre nich orgazmus.
Naproti tomu chyba v Androide, ktory nemaze data pri factory resete je ovela zavaznejsia a pri testovani lahsie odhalitelna :). O tom sa uz radsej nikto nezmieni, lebo by sa to nehodilo do kramku :-).
PS: pre chytrakov... mam Android

tohle je jedna chyba, zcela náhodně odhalená, která ovšem poukazuje na to, že v Apple neumí sanitizovat vstup. Zaručíš se mi, že jinak, sofistikovaněji, složená zpráva nezůsobí daleko horší škodu?

Mé dlouhodobé zkušenosti s touto "prémiovou" platformou jsou tristní. Je srovnatelná s odpadem jménem Android, který ovšem má mimo amatérů z google i tu nevýhodu, že si jej przní k obrazu svému kdejaký čínský/korejský garážník.

Jenže tohle neshodí celý operační systém. A jistě, chyby jsou ve všem a je jen otázkou času, kdy se objeví další. V iOS, Androidu, Windows...
Apple má další problém, asi to v soudruzi v Číně nějak špatně spočítali: http://technet.idnes.cz/beats-pill-xl-na-opravu-07 r-/tec_audio.aspx?c=A150603_185356_tec_audio_vse#u tm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_conten t=clanek-box

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru