Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Nokia se pustí opět do výroby telefonů.

Nokia divizi vyroby telefonu odprodala a nemyslim, ze do toho pujde podruhe, bude to jako s tabletem, hodili svoji znacku za prachy na cinana, ikdyz teda co jsem slysel, tak tablet dobrej, takze asi probehla nejaka kontrola kvality ze strany Nokie, s pripadnyma telefonama to nebude jiny.

Dalsi platforma muze bejt, ale musi za neco stat, proc Samsung zabalil OS Bada neni jasny asi ani lidem od Samsungu, pravdepodobne se marketaci spatne vyspali, Samsung vubec nemusel vyklidit pole Googlu s Androidem, ale to proste udelal, dneska uz si mozna i opravnene s Tizenem na moc velkej uspech neveri, coz si myslim, ze je rozumne, protoze asi nikdo normalni si nekoupi system, kdyz nema z historie jistotu, ze ten system sami vyvojari druhej den nepolozej. To se nakonec tyka i Microsoftu.
OS Firefox je parodie na operacni system pro smartphony, Mozilla si zjevne ukousla vetsi kus kolace, nez na co ma sily. neni teda divu, ze to nikdo nechce. Ubuntu Touch neni stale dodelane a ta beta verze, ktera bezi na jednom telefonu to je taky vtip, bez siroke podpory hardwaru nemusel Canonical plytvat silama na mobilni OS.
Takze dalsi OS klidne muze byt, ale musi to byt kvalitni, coz si mozna mel na mysli, ze na to nikdo nema sily, naprogramovat OS aspon na stejne urovni jako je dneska Android, aby to bylo konkurencni.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality