Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Nokia se pustí opět do výroby telefonů.

nemohu souhlasit.

zacnu rozporovat odspodu:

jak se to vezme, neni jich malo, jsou jich jednotky procent, ale ono to i tak muze byt absolutne vyjadreno zajimave cislo a proto se take ty obycejne telefony stale vyrabi a vyrabet budou, ale nemuzes proste ocekavat, ze nastane nejaky masivni navrat obycejnych mobilu, to jako vazne ne. :-)

v beznem zivote ma dnes uz temer kazdy (ve mestech vyjma bezdomovcu uplne kazdy) pristup k elektricke siti, takze ano, smartphone, ktery se v noci, kdy jeho majitel spi, nabiji funguje spolehlive dokonce 365 dni v roce.

tak GPS neni uplne bezne soucast auta, ikdyz lze predpokladat, ze casem bude, dnes je standardne dodavana predevsim do drazsich modelu, nicmene nahodou cloveka s takovym autem znam a GPS na telefonu vyuziva, auto totiz neni zdaleka jedinna aktivita, kde se GPS hodi.

ty asi nejsi z Prahy co? nebo nejezdis MHD, ja si zrovna onehda rikal, ze v dobe me puberty jsme meli vsichni na usich spunty, zatimco nasi otcove nas maximalne varovali pred brzkym ohluchnutim z te hlasite hudby, ze by si neco takoveho strcili do usi neprichazelo v uvahu. A dnes? Lide okolo 40 let maji pomalu vsichni (prehanim, ale vic nez polovina to urcite bude) v usich spunty, jsem skoro vyjimka, nebot s tim bezne do prace nechodim, beru si to maximalne na kolo nebo obcas, kdyz beham. No jsou to presne ti, kteri si na to zvykli v te puberte a berou to jako samozrejmost.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality