Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem XP možná ožijou respektivě jejich podpora,to bylo řečí kupte si W8 podpora končí.....

Niko Bellic: Proc nezustat na XP? Sice to, ze prechod na Ubuntu by ve vetsine pripadu tech lidi byl jedine rozumny nejen kvuli updatum, ale dejme tomu, ze ten uzivatel XP ma k Ubuntu nejake opravnene vytky jako ze se ten system nechce ucit, kdyz na Windows, nema na to cas apod. V tom pripade, pokud uzivatel XP od te doby nenakoupil novy pocitac s novym hardwarem, neexistuje zadny duvod proc na starem PC prechazet na vyssi Windows. Ze neexistuji updaty? To je jedine dobre, aspon furt neotravuje Windows update s nejakou zbytecnou aktualizaci. Ze by ten system byl najednou ohrozeny vuci virum? Ne, to je nesmysl, pro jistotu si zaridis minimalizovani mozneho pruniku aplikaci treti strany. Takze nejaky firewall typu Comodo + dejme tomu i antivir, nakonec Comodo to dava pro domaci uzivatele zdarma v jednom baliku a k tomu i alternativni web browser, ktery tam ten uzivatel stejne asi ma - Firefox. Nic vic netreba.

sambilionk: i u Windows 7 a asi i u Windows 8 mas dopredu zcela jasne deklarovane, dokdy ten system Microsoft podporuje, takze kdo trva na teto podpore, jednoznacne vi, dokdy je pro nej ten system pouzitelny. Maximalne se muze stat, ze nakonec Microsoft tu podporu treba o rok prodlouzi, ale nevim o tom, ze by nekdy kratil.

Bezni uzivatele teda jak plyne z predchoziho nic neutrou, doba podpory je dana dlouhodobe dopredu, pokud si nekdo vyjedna soukromou podporu i po tomto datu, je to opravdu jen mezi nim a Microsoftem, takze ocekavat dalsi updaty ve Windows update je vskutku najivni a zcela nelogicke. Jak jiz jsem psal, i ted mely nektere statni spravy (o te anglicke se psalo, tam to vim urcite, jen si nejsem jist datem do kdy si to platili) pristup k soukromim aktualizacim a na Windows update nic nebylo, takze jedinny zdroj mohly byt warez fora, pokud to tam prosaklo. Navic pravdepodobne aktualizace budou jen pro ENG verzi Windows XP Pro.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality