Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Analýza Windows 10: Ve svém principu jde o pouhý terminál na sběr informací o uživateli, jeho prstec

Tak vicemene autor nerika az tak nic noveho, co bychom nejak nevedeli. Microsoft dohani Google a snazi se sebrat o uzivateli co nejvice informaci, nebot informace mohou sekundarne prinest firme vice penez nez ty penize vybrat pri jednotlivem prodeji kopie programu (OS). Proto take moznost upgradu z Win7 a 8 "zdarma".
Nicmene maji domaci uzivatele nejakou alternativni moznost? Nemaji ( s ohledem na DirectX 12). Takze se s tim proste smiri, ti zkusenejsi si nainstaluji nejake Internet Security od nejake treti firmy, ktere muze odesilani informaci vyrazne omezit, takze radost udela Microsoft i Intelu, ktery diky potrebe vetsiho vykonu bud z duvodu sberu a odesilani informaci nebo z duvodu obrany proti tomuto sberu proda sve nove zase o neco vykonejsi Skylake procesory. ]:)

Problem ale vidim ve firemnim sektoru, tohle firmy chtit nebudou a protoze firmy nebudou moci donekonecna zustavat na Win7, otevira se tu moznost pro sirsi rozsireni linuxu ve firemnim segmentu, nepredpokladam totiz, ze firmy budou nasazovat jen drahe Enterprise Windows a ani nepredpokladam, ze by MS jeste vytvoril nejaky jiny firemni OS. Kazdopadne pokud MS propadne u firem, muze to byt jeste velice zajimave, nejak neverim, ze MS uzivi domacnosti.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality