Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Skylake poslouchá, co říkáte, i po vypnutí počítače

Když jsme si před rokem spojili možnosti DSP v Broadwellu se schopností komunikovat po síti i po vypnutí PC, objevily se v diskusi slova jako paranoia a konspirace. Nyní to Intel předvádí na Skylaku.

Skylake dost pripomina Skynet...:-)

http://diit.cz/clanek/skylake-posloucha-i-po-vypnu ti-pocitace

loading...
Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zajímavé, 90% lidí na sebe vykecá dobrovolně vše na "flusu" a potom se tady rozčiluje nad nějakým mo…
M-Pol 22.08.2015 04:28
M-Pol
Ono něco jiného je vykecat na FB že brácha je blbej, že už nemiluju Eržiku a že zítra jdeme chlastat…
L-Core 22.08.2015 07:55
L-Core
Souhlasím. Ale ono nejde vůbec o to, jestli je to nějaký Pepa z Kotárů. Tady jde o REKLAMU. Protože…
David007 23.08.2015 09:07
David007
To je nějaké napojení na mozek? poslední
Pan Töfl 27.08.2015 18:24
Pan Töfl

Souhlasím. Ale ono nejde vůbec o to, jestli je to nějaký Pepa z Kotárů. Tady jde o REKLAMU. Protože i on má výplatu, nebo sociální dávky a i on NĚCO KUPUJE. Hledá to na internetu apod. Vše se SLEDUJE a pak Pepu z Kotarů a dalších třeba 10.000 jemu podobných PRODAJÍ firmě, která prodává PŘESNĚ TO, co ten Pepa a ostatní hledají a chtějí koupit (např.počítač nový).

Já, když jsem chtěl koupit jako dárek pod stromeček vysavač, tak 20x za den mi pak naskakovala reklama, stále ještě chcete koupit vysavač? A bylo po dárku, protože když byla pak na počítači přítelkyně, okamžitě zjistila, co chci koupit, díky těmto otravným reklamám.

Takže ten někdo, kdo mě sleduje, mě prodal té firmě, která prodává vysavače. Nejde jen o ty vysavače, jde o to, že sledují VŠECHNO a to se mi nelíbí, čert vem vysavač, ale můžu mít milenku, což není správné, nebo můžu mít vynikájící podnikatelský záměr, jak popsal kolega, což je správné. Prostě jde o to ostatní.

A je fuk, že jde o Pepu z Kotárů, vědí, co ten Pepa dělá, co chce kupovat, jaké má zvyky, jaké porno se mu líbí, kde nakupuje na internetu, vědí to o jeho sousedovi Frantovi a o sousedce Milušce... A pak je všechny prodají jako balík. Nás prodají...

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru

loading...