Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Radeon Fury Nano

Radeon Fury Nano představí AMD ve čtvrtek

PCB Fury Nano odhaleno na uniklých fotografiích

---

Puvodne jsem chtel napsat novou zpravicku o Windows 10, protoze jestli to jeste nekdo nevite, tak Bill Gates pry sedi cely den u pocitacu, ma jich doma nekolik tisic a sleduje kdo co dela na Windows 10. :-D

Ale pak jsem si rekl, ze radeji sem pastnu neco o pripravovanych Radeon Fury Nano. Vypada to pro obcasneho hrace jako dokonala grafika, otazka je, jakou AMD nasadi cenu, nekteri spekuluji o cene na urovni GeForce 980, ja teda doufam v nizsi.

Problemem je opet to same jako v pripade Radeonu Fury, navrh od AMD pocita se trema DisplayPort portama a jednim HDMI, coz je samozrejme uplne mimo realitu, takze zalusk si na kartu budu delat jen tehdy, pokud vyrobci karet daji podobne jako u predchozi karty k jednomu HDMI i jedno DVI.

Zdroj: diit.cz
Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Karta uvedena: Radeon Fury Nano uveden, co umí karta za $649? Dle meho nazoru ji AMD zabila premrs…
RedMaX 27.08.2015 17:43
RedMaX
Tak je to zklamání cena u nás okolo 20 000,- je mimo realitu, ovšem na druhou stranu jde prostě o ji…
M-Pol 27.08.2015 18:32
M-Pol
No prave, AMD si stezuje, ze jim klesa uz tak nizky podil na trhu, trh s grafickyma kartama se celko…
RedMaX 27.08.2015 18:51
RedMaX
No doufejme že ne, by mělo AMD příští rok vylést s nějakým novým CPU co se povídá,GPU se taky dobře…
sambilionk 27.08.2015 19:34
sambilionk
GPU se taky dobře prodávaj No prave ze neprodavaji, coz me hodne prekvapilo.
RedMaX 27.08.2015 20:12
RedMaX
No to se dá říct i o sestavách,každej chce ,,herní,, ntb a pak tu brečí proč se hry sekaj,vypíná se… poslední
sambilionk 27.08.2015 20:38
sambilionk

No prave, AMD si stezuje, ze jim klesa uz tak nizky podil na trhu, trh s grafickyma kartama se celkove propada a do toho prijdou sice se skvelyma, ale cenove neumernyma novyma grafikama. Pravdepodobne to proste levneji nejde, ale je to zasadni problem, nejak se cim dal vic obavam, ze jedinou procesorovou firmou bude brzo Intel a jedinou firmou s GK bude NVidia. :-/
Pripomina mi to situaci okolo HTC, kdy jejich smartphony jsou drahe a propadaji se na trhu cim dal niz, ale vyrobit je levneji nedokazi a tudiz se zajem snizuje a oni se propadaji dal a dal, vypada to, ze krach je nemine nebo odkoupeni jinou firmou v lepsim pripade.

Cekal jsem, ze ceska cena by mohla byt maximalne do 15.000,-, coz povazuju za hranici toho, kam je vetsina hracu kupujicich si lepsi karty ochotna jit, nad tim je to jen pro par naprostych nadsencu, kterych v CR asi jde napocitat na prstech, jenze ti uz pravdepodobne maji Fury X.

No doufejme že ne, by mělo AMD příští rok vylést s nějakým novým CPU co se povídá,GPU se taky dobře prodávaj otázka jestli to vše stačí na chod firmy,na tyhle předražený pokusy by se měli vykašlat to je neuživí,něco jak to na stránkách zmíněný HTC ,pak budou brečet že jsou prodělečný a firma jde ke dnu.(v nejhorším AMD koupěj Číňani a pofachá to dál.:-))

No to se dá říct i o sestavách,každej chce ,,herní,, ntb a pak tu brečí proč se hry sekaj,vypíná se atd.Zase druhá věc že koupě GPU musí bejt důvod a nekupuje se ob rok ,osobně si třeba vystačím s GTX560 a i když HW plánuju koupit novej GPU mě stačí.S tím článkem asi souhlas jenom čučím na ty procenta prodeje AMD.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru