Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Android: Cheetah koupil QuickPic

QuickPic koupil Cheetah Mobile. Zamoří populární fotogalerii reklamou?

Dochází vám volné místo? Galerie QuickPic nabízí nově 1 TB prostoru v cloudu

---

Jedna se o starsi zpravicku, ale uniklo mi to a jeste dnes pujde QuickPic z mobilu. Komu androidovy kreteni (pardon vyvojari Cheetah) nevadi, tak nova zpravicka, kde jsem se to cele dozvedel, hovori o moznosti ziskani 1TB v cloudu od Cheetah zdarma, pocitam ale ze nekdy brzo budete nuceni shlednout nekolik tun reklamy.

No a kdo Androidu nehovi, tak jenom informace, o co se jedna. QuickPic byla absolutne nejlepsi aplikace na prohlizeni fotek na Androidu. Vubec nevim, cim ji nahradim (tipy prosim do diskuze). Bohuzel ji puvodni vyvojari prodali nechavalne zname firme Cheetah, ktera pleveli Google Play absolutnima hovadinama.

Zdroj: svetandroida.cz
loading...
Předmět Autor Datum
Já vím, proč mám rootnutý mobil s blokací reklam, i když je to jen podružný efekt toho rootu.
Jan Fiala 16.09.2015 17:28
Jan Fiala
Ale ale? Copak android neumí "prohlížet" fotky v základu? Marně dumám nad tím, co extra je na prohlí…
Dale Cooper 16.09.2015 22:23
Dale Cooper
To je samozrejme neco, co moc nevim, jak ti vysvetlit, bude to slozite, ale pokusim se. Predstav si…
RedMaX 16.09.2015 22:59
RedMaX
protože gůgl. nic není tak jak má být.:)) user je až na posledním místě. poslední
kmochna 19.09.2015 05:58
kmochna
Tak jsem poctive vyzkousel asi 150 prohlizecu fotek pro Android a nakonec jsem nasel dve, ktere moho…
Redmarx N 17.09.2015 10:55
Redmarx N
Tak jsem poctive vyzkousel asi 150 prohlizecu No jo, když máš na tohle čas... Někteří lidé třeba c…
Dale Cooper 17.09.2015 14:54
Dale Cooper
Castecne jsem si s tim hral vcera do noci a castecne dneska v praci. :-) (Ne, ze bych nepracoval, al…
RedMaX 17.09.2015 18:42
RedMaX
Já ti nevím, mrhat časem na takovéto věci... Bych si třeba četl, nebo tak něco. A ne instaloval stop…
Dale Cooper 17.09.2015 20:12
Dale Cooper
Android je primárně na hraní. Aby si člověk nepřipadal jako blbec , tak to zove např. "testováním" ,…
Henessy 18.09.2015 23:35
Henessy

To je samozrejme neco, co moc nevim, jak ti vysvetlit, bude to slozite, ale pokusim se.

Predstav si, ze bys na Windows Phone mel dve aplikace, ktere by umely to same, ..., tudy to nepujde, zkusim to jinak. Uz vim, jses u sveho pocitace a prohlizis si webove stranky v Internet Exploreru, jses spokojeny uzivatel a sice vis o tom, ze existuji nejake jine prohlizece webu, ale zadny jiny zkouset nebudes. Naproti tomu nejaky jiny clovek, pojmenujme ho pro nazornost antiDale, se s Internet Explorerem nespokoji a zacne zkouset Operu, Chrome, Firefox, ..., no a zjisti, ze se mu dela dobre ve Firefoxu, tak si bude web prohlizet v nem, tedkon ma ale v pocitaci nainstalovanych dalsich deset prohlizecu a co s nima, bud je tam muze nechat a mit je tam nebo je zase odinstaluje a necha si jen ten Firefox.

Priblizil jsem ti to? Takhle je to totiz na Androidu temer u kazde aplikace, v zakladu je nejaky prohlizec fotek, ktery nekomu vyhovuje, nekomu ne a tudiz ma kazdy tu moznost, bud si tim zakladnim prohlizecem prohlizet fotky nebo si nainstalovat jinou aplikaci a takovych aplikaci na prohlizeni fotek jsou na GooGle Play asi tomu ani nebudes verit ale stovky. A ty mas moznost si vybrat. No a v minulosti se hodnelidi vybralo QuickPic, protoze mel ruzne nadstavbove funkce, ktere jine programy ani ty vestavene obvykle nemely.

Tak jsem poctive vyzkousel asi 150 prohlizecu fotek pro Android a nakonec jsem nasel dve, ktere mohou QuickPic zastoupit:

Gallery KK - tahle je ale spis pro rootla zarizeni, protoze na plnohodnotne prohlizeni je treba pouzit nejaky odstranovac reklam. Ale je opravdu jednoducha a rychle se v ni zorientujete, ma potrebne vychytavky jako treba nataceni fotek na displeji podle senzoru nebo stranoveho pomeru fotky, nema moznost zobrazit pouze nektere slozky.

Piktures - velmi dobra aplikace, ale s ovladanim v modernim stylu, vysuvne tlacitko na leve strane.

Android je primárně na hraní. Aby si člověk nepřipadal jako blbec , tak to zove např. "testováním" ,nebo jej má na "práci".(Práce je u mne editace fotografií,stříhání filmů, psaní a formátování textů, tabulek.....a to bez myši, klávesnice a velkého monitoru profesionálně nejde)
Čtenář labužník potřebuje na dobrou knihu klid, sexuální maniak soukromí......No a do Androidu mohu dlubat v tramvaji, v čekárně u lékaře, či ve volných chvilkách, umožňuje li to práce - viz dotaz.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru

loading...