Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
No, rekl bych ze na jednu stranu neco Dell musi delat, aby nedopadl jako HP, ale na druhou stranu, a…
RedMaX 13.10.2015 22:05
RedMaX
te nejvetsi tragedii a to jsou notebooky Naprosto nesouhlasím. Naopak, třeba kovová 13"-14" Vostra…
touchwood 15.10.2015 11:24
touchwood
Vostro 3460 - neskutecne sracky, jedno uz ma 3! zarucni a jednu (vylomeny napajeci konektor vevnitr)… nový
lk1 15.10.2015 20:58
lk1
Já mám rok a půl firemní Latitude E6540, před půlrokem se měnila klavesnice (odešla kompletně), a te… poslední
MaSo 16.10.2015 08:48
MaSo

No, rekl bych ze na jednu stranu neco Dell musi delat, aby nedopadl jako HP, ale na druhou stranu, aby prave tema nakupama nedopadl jako HP, vzpomenme, jak ty utraceli, az se dostali na dno.

Jinak v servrech bych rekl, ze urcite Dell je furt pojem, pracovni stanice taky nemaji spatne, navic dokazi "kamaradit" se statni spravou, takze tam od nich nakupuji take, ale pro bezneho cloveka (domacnost) je ta firma pase.

Vzpomenme na ty jejich hrozny monitory, to neni tak davno, jak jim cela serie padala na jednu stranu. Na zapade se vic kupuji cele sestavy, ale minimalne tady v CR, kde lide umi pocitace stavet, je urcite lepsi si postavit PC sam nez kupovat od Dellu. No a konecne se dostavam k te nejvetsi tragedii a to jsou notebooky. Kde jsou ty doby, kdy Dell platil za etalon kvality? Dneska mate v cenovce do 30.000,- lepsi nejen to Lenovo (ktere taky neni co byvalo), ale treba i MSI a to je co rict.

te nejvetsi tragedii a to jsou notebooky

Naprosto nesouhlasím. Naopak, třeba kovová 13"-14" Vostra jsou prakticky nezničitelná (po 3 rocích v provozu vypadají jako nová), velmi dobrá klávesnice. Jediná potíž jsou horší displeje, ale třeba Inspiron 13z už má velmi pěkný dotykový IPS a zároveň hodně bytelnou konstrukci.

Kupoval jsem i cca 10 těch nejlevnějších šlupek Inspiron 3000 (cena kolem 15 tisíc), i ty drží, dokonce ve velmi "nepřátelském" prostředí.

Naopak s Lenovem jsem si "užil" s nefungující wifi/BT kartou a skončil zákazem BT a nákupem USB BT dongle.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru