Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem nVidia mění distribuci GPU ovladačů

nVidia nově nebude všechna vydání ovladačů GeForce distribuovat (i) u sebe na webu, ale jen skrze program GeForce Experience.
...
Na webu budou jen určitá stabilní vydání, zhruba jedno za čtvrt roku, přičemž stejná budou předhazována skrze aktualizace Windows.

Předmět Autor Datum
• Dalsí krásny clánek, hlavne ze spisovatel píse o dementech, dá tam obrázek ovladacu LINUX, presved…
CoCoChanel 22.10.2015 20:19
CoCoChanel
tak čistě technicky to omezení je a ne že ne. Ti, kdo ten SW používají, problém mít nebudou. Ale ti,… nový
touchwood 26.10.2015 08:28
touchwood
a to je málo už dnes (viz chyby v hrách) • Chyby ve hrach jsou chyby ve hrach, nepocitaje, ze mezi… nový
CoCoChanel 26.10.2015 10:26
CoCoChanel
Rozumím, takže např. ono známé zakázání OC v ovladači vlastně chyba není :-) že s WHQL padal třeba… poslední
touchwood 26.10.2015 11:22
touchwood

• Dalsí krásny clánek, hlavne ze spisovatel píse o dementech, dá tam obrázek ovladacu LINUX, presvedcen ze pujdou jen pres Experience.
• Pane redaktore, nez napísete neco kde jste neco precetl, napiste NVIDII na suport, kde vám odpoví, ze se to bude tykat prevázne testovací Beta accses, kde ovladac Pane redaktore, bude nadále vydávat vyrobce grafické karty, bez potreby pouzít prostredníka experience.
PS: I presto, osobne v Experience zadny problém nevidím (pouzívám ho k nvidia shield, jeho jednoduchy vzhled mi vyhovuje), vase prupovídky "GUI zmena barvicky", to jsem dosud nepochopil, mozná nez neco napíse, bylo by lepsí, si o tom mozná neco zjistit nebo opisovat odjinud...(jde o normální marketing. /trzní strategie)

tak čistě technicky to omezení je a ne že ne. Ti, kdo ten SW používají, problém mít nebudou. Ale ti, kdo jej z nějakého důvodu nechtějí, problém mít budou, protože budou mít přinejlepším dostupné ovladače jen 4x do roka, a to je málo už dnes (viz chyby v hrách) a do budoucna to bude ještě horší.

a to je málo už dnes (viz chyby v hrách)

• Chyby ve hrach jsou chyby ve hrach, nepocitaje, ze mezi BETA a WHQL driveru, kde mas zrejme na mysli optimizaci hry, se prevazne tyce uzivatelu multy-gpu, uzivatelu grafickych karet v profilu SLI.
• Jenom cekam na vyjadreni MS, kde me neprekvapi, ze uzivatelé Windows /10, tyto drivery muzou dostavat v podobe UPdatu, na zpusob KB 30739xx /wushowhide

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru