Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem První test staví Radeon R9 380X nad silně přetaktovaný R9 280X

Ona ta "překvapení" u Tongy ještě nastat mohou, stačí se kouknout, jak nechtěli u AMD moc komentovat všechny novinky. Tonga totiž společně s Fury vypadají, že do nich strčili už část technologie z čipů pro 1x nm výrobu. Ale třeba u AMD nechějí vystřílet všechen prach na prakticky už odepsané výrobě, třeba jsou tam jiná omezení.

Co se nvidie týká, HEVC je dobrá featura, ale zatím to moc smysl nedává. HEVC bude reálně aktuální tak za 2 roky, nyní kulminuje x264. Ale souhlasím, že 960Ti s 256bit sběrnicí by asi byl prodejní hit - problém by ale nastal s kanibalizací 970 (plus jejím problémem s 192bit sběrnicí). Takže jediné řešení podle mě je takové, že nvidia by musela vydat 970Ti (256bit) a starou 970 trochu poštelovat (podtaktovat, dát horší paměti) a prodávat jako 960Ti. Jenže to zase vede ke kanibalizaci 980 právě tou 970Ti, takže v tom nevidím jakýkoli reálný scénář.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality