Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Microsoft chce agresivněji nabízet upgrade na Windows 10

Ano, toto bývá častý argument (že po uvedení nového Win byly stížnosti většinou vždy). Já osobně když zabrousím do historie (a už jsem se tu o tom kdysi rozepisoval), v začátcích sem jel na XP (nestěžoval jsem si). Sedmičky jsem "raději" přeskočil, i když jsem s nimi měl chvilku do činění a jinak jedu už dlouho a stále na 8.. a? Nestěžuji si..
Já rozhodně nikomu W10 nerozmlouvám, ostatně je to každého svobodná volba, jako vždy u všeho. Jen mě udivuje ten masitý přístup, jak to každý chce mít, ale 3/4 z nich se pak vrátí s pláčem, abychom jim pomohli, co udělat s tímto a co zas s tímto.
Co se týče mě, pořád nějak nevidím jediný důvod a přínos, proč bych si je měl pořizovat a mít je ve svém PC. Až budou plně DX_12 hry, pak už to bude něco jiného. Ale jak sem říkal, pokud i v době DX_12 her budou W10 stále v tomto stavu v jakém jsou dnes, raději ty hry oželím, než abych si instaloval něco, o čem vím, že s tím budu mít dnes a denně neustále hromadu problémů. To se mi totiž nezdá dosti logické, ani smysluplné..
Ale jo, pro mě jako "prozatimního" odpůrce bude nejlepší, když si jejich vlezlých metod nebudu všímat a dokud mě to opravdu nebude nějak extra omezovat, nemá smysl to řešit :-)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality