Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
FIALA, Osobo !!! • Tak co teda, instalovat nebo neinstalovat, jak je na tom ten "10576", zadna zavaz…
CoCoChanel 01.11.2015 10:52
CoCoChanel
Windows 10 rozšiřován bude, ale není to formou aktualizace nebo kumulativní aktualizace, ale při upg… poslední
kacikac 10.11.2015 21:02
kacikac

FIALA, Osobo !!!
• Tak co teda, instalovat nebo neinstalovat, jak je na tom ten "10576", zadna zavazenjsi kriticka chyba? Uz mi cekà na stahnuti...
• Ma stale moznost, aplikace APPs z 'WinStore' instalovat mimo "C:\" bez zasahu do registru a prebirani prav ? Nebo to bylo pozmeneno, pro me je to docela potrebna informace..

U Windows 10 to bude fungovat tak, ze budou porad Windows 10, jen se budou průběžně aktualizovat. Takže nebude žádný SP1 až SPx apod.

• Ano, uz na pocatku se k tomu Jerry Nixon vyjadroval na twitru, kde uvedeny Win10, bude jen rozsirovan pomoci sluzby ve forme UPdatu, kdyz jsem to tu psal, tak me meli lidi za blazna [img=http://www.emoticones-smileys.fr/Smiley/Confus/fou.gif]http://www.emoticones-smileys.fr/Smiley/Confus/fou .gif[/img]

Windows 10 rozšiřován bude, ale není to formou aktualizace nebo kumulativní aktualizace, ale při upgradu z TH1 na TH2 proběhne prakticky stejný proces jako při upgradu z Win7/Win8.1 na Win10. Takže nechápu co žvatláš za nesmysly. Mimochodem od 5. listopadu funguju na finálce TH2 (řádná licence Win 10, ne insider).

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru