Předmět Autor Datum
zajímavé, ale cena bude určitě přes 25 tisíc, možná až přes 30. A je to stále duální karta... Až bu…
touchwood 06.11.2015 09:29
touchwood
• Tak kazda znacka at AMD nebo NVIDIA, maji nakou tu GK takova jejich vlajkova lod, jako treba Tinta… nový
CoCoChanel 06.11.2015 10:13
CoCoChanel
Nic pro me, urcite lepsi nez dve karty do Crossfire, rozumim tomu, ze je to neco co by melo spise ta… poslední
RedMaX 06.11.2015 15:44
RedMaX

• Tak kazda znacka at AMD nebo NVIDIA, maji nakou tu GK takova jejich vlajkova lod, jako treba Tintan/X, aby ukazaly ze tam ten potencional je, ktery i kdyz je v prodeji, pro normalniho uzivatele neni vylozene potreba.
• Ale asi budet topit co ? :-) Na jejich miste, uz bych alespon udelal vestavené vodni chlazeni bez "AIR" spis <water + passive>. Za tu cenu by jim pridat pasivni chladice na v-ram (u té Fury) ruky neutrhlo.
• Pro nekteré, co uz "Watercooling" maji pro CPU, muze byt komplikovanejsi uchycovat dalsi 'chladici zebro', i kdyz existuje "WCooling" chladici zaroven "CPU+GPU', kde by ale zase bylo zbytecné kupovat s chlazenim (které jiz ma) na vymenu, takle clovek zaplati za neco co odmontuje a bude mu to lezet v krabici.

Nic pro me, urcite lepsi nez dve karty do Crossfire, rozumim tomu, ze je to neco co by melo spise tahnout celou znacku myslim jako povedomi o znacce, hele tohle je Radeon a je to nejvykonejsi karta na trhu, na to konto si kdejakej smoula koupi R7 370 a AMD na tom vydela. :-)
Ale ja bych radeji videl, kdyby karty nebyly uvadeny ve smyslu nejvyssiho vykonu ale nejpokrocilejsich technologii, samozrejme se to nestane, je to jako s fotakama s 20MPx nejlepe v mobilnim telefonu.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru