Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Nvidia pracuje na šesti čipech s architekturou Pascal

• V EU jsou velmi NV-TV kratkou dobu, tady to zná snad kazdy, i v CR je na to hodne fór, diskuzních webu.
• Také jsem SHIELD nak neznal, jedno se mi to dostalo pod ruky, docela me to presvedcilo az na míru ze jsem ji i zakoupil (mam v ní dualboot s UBUNTU), pod stromecek si objednam i tu Nvidia TV, v plánu jsem mel apple TV (poslední gen) ale s NV TV budu mít 8x nebo 16x (dle generace) vetsí vykon, kde i cenove je vyhodnejsí kde mi umozny delat to samé.
(bez joysticku a ovladacky prakticky vyjde na 130€, za apple tv jsem dal 100€ kolik stojí ta poslední presne nevím).
• Osobne proti TEGRE nic nemám, první jsem mel v Goole nexus 7 (tusím ze Tegra 2), pozdeji Microsoft Surface 2 s Tegra 4 a momentálne Nvidia Shield Tablet s Tegra K1 a budoucí TV s X1.

TOCHEWOOD

naprosto průměrný tablet
• Toto clovek co jí testnul nenapíse, její slození a vyuzití není spatné, od kvality zvuku, dispelje, CPU etc az po samotny GRID, kde pri pripojení na TV más herní konsoly v rozlisení 1080p/60FPS, která jiná "prumerná" tablet toto umí? Nebo která prumerná tablet má frontální kameru 5Mp, nebo má i joystick ja jich teda moc neznám..
(nekteré prumerné tablety namají ani Wifi na 5Ghz o autonomii nemluve).

Hajzlové uz me serou tady ty clánky, kde si dovolují tady prumernou mrtku nazvat kvalitní, nebo mít dokonce tu drzost bukválové takle verejne lhat, dit ten web musí psát debilové co o tom ví hovno, obhajovat takovy prumerny produkt, musís jim tam napsat a vysvetlit jim ze je to "Prumerná sracka"
http://www.svetandroida.cz/nvidia-shield-tablet-re cenze-201408#resume
• Jak si vubec muzou dovolit nazvat Tegra X1 vykonym, sice ceské wébové stránky neznám, ale v tom "svetandroida", to musí psát deti, nebo totální hlupáci..
http://avmania.e15.cz/nvidia-shield-android-tv---u ltimatni-prehravac-s-androidem , takle zatajovat to, ze je to k nicemu, by se meli stydet, kdyz to nikdo nechce ani nekupuje a vlastne o tom nikdo ani neslysel.
Nvidia Shield Android TV je bezesporu tím nejlepším Android přehrávačem, který si dnes můžete koupit. Díky Androidu 5.1 by měl mít vyřešený prostorový zvuk přes HDMI, stejně tak automatické přepínání HDMI výstupu na 24p, což přehrávače na starším Androidu nedají
• Takové WEBové stranky by se meli systematicky mazat, nebo tam mají psat lidi co o tom neco vedí a né nevzdelaní blbci.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality