Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Windows Phone se nedaří

Cimz se dostavame zpet k Windows, tentokrat k desktopovym.

Jak ma bezny user vedet, ze nepotrebuje antivir, ze mu staci omezeny ucet nebo maximalne zabudovany Windows Defender? Logicky on to jednoduse nevi, proto tam nacpe Avasta nebo dokonce zakoupi predinstalovany McAfee, nasledne se mu pocitac zacne sekat, tak doinstaluje speedbuster, nacez mu zacnou vsude vyskakovat reklamni okna, tak to cele vycisti ccleanerem. Nasledky pak resime casto i zde na poradne.

S Androidem je to v podstate stejne, vymenou za volnost jsou znalosti, stejne jako na desktopovych Windows, pokud znalosti nemas casto ani nenainstalujes spravne ovladace a pocitac se pak seka, stejne tak na Androidu, kdyz nainstalujes vsechny mozne i nemozne aplikace, tak se pak zacne sekat. V obojim pripade to nakonec konci reinstalem nebo obnovou tovarniho nastaveni. Evidentne to neni pro bezneho usera typu mama nebo kolegyne 50+ idealni, ale na druhou stranu kolik lidi by chtelo Windowsy s nedoistalovatelnym jinym prohlizecem nez Internet Explorer, pravdepodobne asi jenom ty, tak to nebyl nejlepsi priklad treba kdyby do Windows nesel doinstalovat jiny textovy editor nez Poznamkovy blok, obesel by ses na Windows treba bez PsPadu? Ja tedy ne.
Nikde nerikam, ze Android je idealni system, ale me jednoznacne vyhovuje mnohem vic nez Windows Phone. A mozna trochu prekvapive to vypada, ze drtive vetsine lidi vyhovuje vic Android. Logicky bych zatim videl stejnou situaci jak z Windows, proste vetsina lidi ma nejakeho toho cloveka pres pocitace, ktery jim to nakonec zase da do poradku podobne to bude i u smartphonu (mamka ma taky cloveka 8-) pres smartphone, ktery ji tam vsechno nainstaluje a pripadne i smazne co nepotrebuje :-)).

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality