Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Uživatelé Androidu chtějí zase Android

Včera jsem nainstaloval Windows 10 Mobile Insider Preview a jsem spokojený.
Je to svižné, spousta věcí, která ve WP8.1 nebyla dobrá je lepší. Office jsou funkční a pohodlné, MS Edge je kvalitnější než IE ve WP8.1.

Android je imho systém spíše pro dnešní děcka, je to přebastlený zmetek, který je otevřený všem a všemu, najdeš na něj tisíce stejných aplikací, kde jedna je dobrá, 500 stojí za nic a 499 jsou scammy/viry. Prostě systém pro lidi, kteří stahují tisíce aplikací, i když ani neví k čemu jim to je. Nelíbí se mi ani, že je to nenažrané na HW (hlavně RAM). A už vůbec se mi nelíbí, že každý výrobce mobilů do nich instaluje vlastní přejebaný Android, kde nemáš žádnou garanci, že budeš dostávat aktualizace.

Pro mně, za mně, ať si má každý jaký systém chce. Neupustím si ale připomínku, že WP je kvalitnější systém než Android. To, že je Mrkvosoft retardovaný a už jen jejich podmínky aplikací do store, které jsou nesmyslné, zabíjí jeho samotný rozvoj.

Taktéž je si třeba uvědomit, že i Google nehraje zrovna čistě a WP/WM sabotuje (třeba zrušení oficiální aplikace MS pro YouTube).

iOS to je něco jiného, na takovou úroveň se nikdy Android ani WP/WM nedostane.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality