Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Uživatelé Androidu chtějí zase Android

Problemem hodne lidi je ze neustale michaji hrusky s jablky.

Prostě systém pro lidi, kteří stahují tisíce aplikací, i když ani neví k čemu jim to je. Nelíbí se mi ani, že je to nenažrané na HW (hlavně RAM).
Co to pises za nesmysly?

Vis kolik beznych aplikaci, ktere jsou na Androidu, nejsou na WP nebo je vyvojar portuje na WP se zpozdenim treba 2 let. Jmenujme treba bankovni aplikace, MujVlak od CD. Jednoduse cokoliv si vzpomenu, tak je na Androidu a to je skvele. Nicmene apriori WP nemuze za to, ze pro nej nejsou aplikace, to je vec vyvojaru ale samozrejme uzivateli to muze byt jedno, pro toho je rozhodujici jen vysledek.

Opakuji uz po ste, ze Android neni nenazrany na hardware ani na RAM. To je naprosta hloupost, kterou kdyz vypustis, tak se leda ztrapnujes. Mozna to pro tebe jako lajka neni rozlisitelne, ale nektere telefony s Androidem jsou nenazrane na hardware a hlavne RAM. Ted si rikas, vzdyt je to to same, no mylis se, NENI.
Samotny Android si bere pomerne malo zdroju, hodne zabiraji nektere aplikace, ktere si bud nainstaluje uzivatel - potom je to jenom jeho blbost (jako kdybys obvinoval Windows za to, ze GTA5 vyzaduje hodne graficke pameti) nebo jsou tyto aplikace predinstalovane v systemove pameti od vyrobce a uzivatel je nemuze jednoduse odinstalovat, pritom mnohdy tyto aplikace nejsou uzivateli k nicemu a jsou to prave ty aplikace, ktere uzivatel nepouziva. Nicmene tohle je problem vyrobce urciteho telefonu, nikoli obecny problem Androidu a napriklad u cinskych manufaktur (maly cinsti vyrobci) se s timto nesvarem nesetkas. U Samsungu jde vetsina techto aplikaci alespon vypnout, teda zustanou nainstalovane, ale nenarokuji si ani RAM ani CPU, takze je to takovy kompromis, se kterym jsem ochoten se smirit. Ostatni zavedene znacky nemam zase tak v maliku, ale co vim, tak u LG je to podobne, u Huaweie snad take, u HTC a Sony se casto aplikace k hov.. ani vypnout nedaji.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality