Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Uživatelé Androidu chtějí zase Android

Jenomze ty sis ten clanek prebral nejak spatne, tam nic o charite nepisou. On je mimochodem ten clanek typicky bulvar, takze delat nejake hodnoceni z toho co tam pisou ...

HTC a Sony jsou v minusu, nicmene duvody jsou uplne nekde jinde. To podstatne je, ze predevsim Sony patri mezi nejdrazsi prodejce smartphonu a ani HTC neni zrovna nejlevnejsi, oboji maji ale hlavni problem, ze jejich smartphony jsou poruchove, znacne nedokonale a nedokazi nabidnout oproti konkurenci nic navic, akorat tu vyssi cenu. Jiste se muze ozvat nekdo ,ze zrovna jeho Xperie je skvela, ale nic to nemeni na faktu, ze i HTC i Sony maji slabe prodeje a kdo neprodava, nemuze vydelavat.

Je to logicke? Vysvetlil jsem to dobre?

Samsung vydelava, takze o tom neni rec, podivejme se na LG. Ti zrejme prodavaji a pritom maji minimalni vydelek, jenze je znamo, ze LG ma nejmasivnejsi investice do vyvoje, takze neni to nahodou tak, ze temer veskery zisk pozrou investice do budoucna a ze lze ocekavat vyssi vydelky v budoucnu, nehlede na to, ze LG telefony nedotuje a to jim muze stacit. Obdobna muze byt i situace Lenova, zvlast po vydanich, ktere meli s koupi Motoroly, tady by bylo treba se podivat na zcela jine grafy poctu prodeju, mezirocniho narustu apod.
No a v clanku to explicitne nepisou, ale Huawei a dalsi cinani dost mozna take vydelavaji.

Ve vysledku teda nikoli krusne casy pro Android vyrobce, jak jsis to prebral ty, ale krusne casy pro neschopne vyrobce Sony a HTC.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality