Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Uživatelé Androidu chtějí zase Android

Vyslovene vtipne, z roku 2010 je iPhone 4, ktery stale umi telefonovat, jak prekvapive, ale neumi LTE site, takze na data moc pouzitelny neni, takze pokud chces telefon pouzivat opravdu naplno spis jako pocitac nez jako telefon, tak se na iPhone 4 jaksi nechytas. Tim samozrejme iPhonu 4 nic nevycitam, kdo to ma na telefonovani, tak mu jiste muze slouzit dodnes.
Jenze z roku 2010 je i telefon ZTE Blade postaveny na Androidu, snad ani nezminuju, ze zatimco iPhone stal nejakych 12.000, tak Blade stal 3.500, tudiz bys teoreticky srovnano cenou, mel za dobu provozu iPhonu vymenit 3 telefony od ZTE. Presto mam funkcni ZTE Blade doma, ten telefon stale funguje a do supliku jsem ho odlozil jen proto, ze proste vykonem (napriklad prehravani HEVC videa) ani funkcema (LTE site) uz nedostacuje, coz ovsem ani ten iPhone 4. ZTE Blade se mi navic vratil potom co obehl dalsi dva uzivatele a ani tem uz funkce nestacili. Takze nic proti iPhonu, komu staci, muze ho pouzivat stale dal, totez ale plati i o androidech jako je ZTE Blade nebo dokonce i o Windows Mobile founech jako je muj Samsung Omnia i8000, ktery mam take schovany v supliku, telefonovat to umi furt, jen na to uz davno nejsou aplikace, mimochodem 5MPx fotak na tom Samsungu z roku 2009 snese srovnani i s mnohymi dnesnimi smartphony, az tak dobre to tehdy Samsung vyrobil.

Ty to jiste neuvidis, ale tve srovnani z aut nevypovida vubec o nicem, mimochodem 10 let stary Mercedes bych se divil, kdyby mel stejne nizkou spotrebu jako ten dnesni a ze by Mercedes neudelal za 10 let zadny pokrok, to si opravdu nemyslim.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality