Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Uživatelé Androidu chtějí zase Android

Fakt nema cenu resit auta, to ani neni moje parketa, ja to napsal jen ve smyslu, ze je to kravina pripodobnovat auta a smartphony.

LTE chytam vsude, v Praze i kdekoli v jiznich Cechach, kde se pohybuju.

Aktualizace jsou typicky odkaz lidi, co umi jen Windows (mozna iOS, ty zase neznam ja), na Androidu nejsou aktualizace na nove verze potreba (jiste mnohdy se neopravuji na chyby ani jednotlive verze a pokud treba Samsung vyda opravu nejake chyby pro Android 5, tak proste uz to neopravi v Androidu 4.4 na stejnem telefonu, to je samozrejme chyba. Nicmene napriklad ten ZTE Blade snad je pro nej i Android 5, ale nevidim duvod pro aktualizaci, ja tam mam Android 4.3 a novejsi verzi nepotrebuji. Zrovna tak ted na SGS4 i9506 mam Android 5.0.1 a v podstate nic mi ta aktualizace neprinesla, klidne jsem mohl zustat na Androidu 4.4. Nekteri uzivatele ho radeji i downgradovali, protoze jim Android 4.4 prijde lepsi nez Android 5. Takze pokud stavis nevyhody Androidu na nemoznosti ziskat nejnovejsi verzi pro jakykoli smartphone, tak si delej co chces, ale uzivatelum Androidu budes jen pro smich.

To same s pouzivanim telefonu jako pocitac, ty to tak nepouzivas, nekdo jiny ano, jenze svet se ridi podle tebe a ostatni si vymysli leda nesmysly, OK, k tomu nemam co dodat.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality