Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Windows Phone 10 - fail

• Ríct, naistaloval jsem si finalní verzi preview snad nemyslís vázne.
• Také mám testovací verzi WP 10 nainstalované na 640 XL, problém o proti predeslím verzím jsem nezaznamenal.
• Nebo naivne cekás co od testovací verze, nebo k cemu stahujes neco co není hotové a pak si na to stezujes na neco co je v Beta/preview a jeste to dás do zprávicek?
• Zkousel jsem Android 6 na tablet, nikdy by me nenapadlo dát zprávicku, ze mi nefunguje korektne sluzba mail..
TiP~ Nepocitaje, ze hodne BUGs resi kompletni reinstalace telefonu po instalaci PREVIEW verze, nez pouzivat jen chod po UPdate, coz v mém pripade vyresilo problém s baterkou..
• Hlavne velké + za to, ze v rychlém menu, nejsou obsazeny jen zakladnich 5 prvku, ale uz je tam opravdovy panel, jako vidivame treba u androidu s nabidkou, hmm, mam tam 15, zrejme to bude pro kazdého, zrejme ano, doufam.
• Abych pravdu pravdu rekl, jiz pred casem jsem premyslel, napstat "clanek" o porovnani WP 8.1 vs 10, ale opravdu cekam na tu finalni verzi. Prece jen rozmery mého telefonu, se zde (nevim jak pro CR) jmenuji 'phablette' kde se svym <5.7 palcovym> displejem stracel na hodnote s WIN 8.1 ktery nebym opravdu delany, optimizovany na takovou velikost, kde prave u WIN 10 resi spoutu problému jeho vyuziti a je velmi prijemny na ovladani..kuprikladu <Exel> nebo podobne, je kompletni, neni co tomu vylozene vytknout.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality