Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Windows Phone 10 - fail

To mas tezky, ja urcite nepatrim mezi obdivovatele Windows Phone, ale v tomhle pripade je to jednoduche, WP jde presne smerem, ktery si nastinil Microsoft, oni se vazne nebudou prizpusobovat tobe. :-)

Co se tyka chyb, opravdu myslis, ze je v silach Microsoftu s tim neco rychle delat? Vzdyt se podivej na desktopove Windows 10, ty jsou tu s nama pomalu pul roku a snad ani nebudu komentovat, ze nesahaji 7ickam ani po kotniky, ale "service pack" Windows 10 se stale jeste nedotahl ani na svuj matersky operacni system Windows 8/8.1. (Nerikam, ze je to nejaka tragedie, aby me hned zase nekdo neobvinoval, ja Windows 10 na pocitaci s mensimi ci vetsimi uspechy pouzivam, ale proste to v tuto chvili je stale rozhasene vic nez predchazejici systemy.)

V teto situaci ocekvat zazraky je nerealne i na ARM platforme.

Jinak vis co, Android kdyz se ti nebude neco libit, tak bud si muzes dodelat doma, pokud na to mas nebo muzes vcelku realne ocekavat, ze se to nelibilo jeste par dalsim lidem a nekdo tu danou ficuru predelal tak jak to vyhovuje i tobe, jenom nainstalovat (a vetsinou nutno rootnout).
Takze prosim ostatni zadny flame, jsou tu dva rozdilne pristupy a zatim vsichni vidime, ktery vyhrava na plne care.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality