Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Windows Phone 10 - fail

Od telefonu ocekavam jakztakz inteligentni chovani uz v zakladu
Tak u kazdeho telefonu do nej sva ocekavani vklada tvurce, WP je nejakym zpusobem vyvinut a uzivatel to musi akceptovat, protoze tak to Microsoft udelal a tak to MS chce. Dobre je, ze pokud jsi spokojeny uzivatel WP, tak u kazdeho WP telefonu aspon stejne verze muzes ocekvat stejne chovani, ktere navrhl Microsoft.

U Androidu dochazi u nekterych lidi k mylce, nebot nevi (nekdy spis odmitaji slyset), ze Android jsou pouze zdrojaky a kazdy si je muze upravit jak chce. Tudiz bude Android od Googlu, Android od Huaweie, Android od HTC, Android od Samsungu, ... jiny a spolecne maji predevsim aplikace. Takze dochazi opet k tomu samemu jako u WP a Microsoftu, ze si system upravuje vyrobce k obrazu svemu a je to jak chce vyrobce a ne jak chces ty. Pokud se s vyrobcem ve svych predstavach protnes, tak je vse v nejlepsim poradku (opet stejne jako u WP).
Rozdil prichazi, pokud se s vyrobcem neshodnes a neshodnes se s zadnym vyrobcem. U WP mas v takovem pripade smulu, u Androidu nastupuje moznost rootu a customROM.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality