Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
A to este vobec niekto kupoval seagate disky? ::):-)
MM.. 02.02.2016 18:27
MM..
Kupuju jedine Seagate Desktop 7200.14. Ja vim, ze to tu na poradne pisou lidi, kterym treba projde r…
RedMaX 02.02.2016 20:03
RedMaX
Taky mám pár hdd Seagate, tak i WD. Jeden 750GB Seagate mě odešel v podstatě za týden, za něj mám te…
jezekhifi 02.02.2016 20:33
jezekhifi
Taky tu mám všeho chuť HDD i 8 let staý kousky jenže když jsem vybíral koncem roku HDD tak nejvíc st…
sambilionk 02.02.2016 20:59
sambilionk
Kdyz pominu stary disky, mam jeden Seagate a jeden Maxtor, oba 60GB a oba jedou, akorat jedenomu z n…
RedMaX 02.02.2016 22:09
RedMaX
Nechci ti brát iluze buď rád že ti ty 7200.14 šlapou je toho dost po netu tohle jenom namátkou.www.c…
sambilionk 02.02.2016 22:27
sambilionk
jo, jako beru to tak, ze muze odejit, zalohuju, doufam, ze neodejdou dva zaroven, kdyz to zkape, kou… poslední
RedMaX 02.02.2016 22:36
RedMaX

Kupuju jedine Seagate Desktop 7200.14. Ja vim, ze to tu na poradne pisou lidi, kterym treba projde rukama mnohem vic disku, u me se jedna o maximalne dve desitky rocne (byvala firma + doma) a kdykoli jsem koupil WD, tak vzdycky reklamace, Seagete je drzak. Ja vim paradox, ale ja si na Seagate nemuzu stezovat. Ted v praci mame ve dvou masinach strceny Seagate 7200.12, nevim proc, neni to moje starost, ale furt se to dokola meni a reklamuje, to nevydrzi vic jak pul roku bezet. Asi holt Seagate nektere rady disku radne ojebal. Netyka se to ale kompletniho portfolia, chce to holt dobre vybirat.

Taky mám pár hdd Seagate, tak i WD. Jeden 750GB Seagate mě odešel v podstatě za týden, za něj mám ten samý a funguje dodnes (cca 4 roky).
V minulusti mě odešel 200GB Maxtor, ale ten jel skoro 6 let, všechny data jsem z něj v pohodě dostal. A kdysi dávno mě odešel 60GB IBM, ale protože byl velmi špatně (vubec) chlazený. Proto taky tady doporučuji chladit disky. Jinak třeba ted píšu s notasu na kterém je zrovna Seagate 750GB 7200ot a jede v pohodě. WD 640GB 5400ot (ten byl puvodně v notasu) mě slouží jako hdd v usb krabičce.

Jo ještě jedna zajímavost, mám starej 160GB 5400ot 2,5 hdd s-ata od Seagate, a kdysi jsem se do něj dokonce podíval, a přitom funguje jak hodinky dodnes.

Taky tu mám všeho chuť HDD i 8 let staý kousky jenže když jsem vybíral koncem roku HDD tak nejvíc stížností na SG od mizernýho softu až po častý reklamace a hlavně co mě odradilo že po dvou letech chcípaj jak na povel,WD učitě má taky vadný kusy ,ale na SG se nelape.Ono když někdo napíše že po koupy 5 kusů 4Ks reklamace akorát jeden Ok a po 2 letech jede už jenom jeden a to s vadnýma sektorama,to asi nebude náhoda a to maník po jednom roce na SG jenom chvála:-)

(teda abych zase jenom WD nechválil tak ty Blue jsou taky křápy.:-))

Kdyz pominu stary disky, mam jeden Seagate a jeden Maxtor, oba 60GB a oba jedou, akorat jedenomu z nich se desne klepou hlavicky, silenej klepot ,ale jede, myslim, ze tomu Maxtoru, ale na stopro nevim.
Tak mam doma 1TB, 2TB Seagate, pocitac 4, 5 let a bez vadneho sektoru, pak mam jeste jeden Seagate 3TB, ten bude mit ke 2 letum a ted mam dalsi Seagate asi 4 mesice, zatim vse OK. Vsechno to jsou 7200.14, takze rozhodne o nejakem masovem zkapavani nemuze byt rec a ono ani kdyz se pozeptas servisaku na reklamacich, tak ti nejake zkapavani taky nepotvrdej. Ze zkapava 7200.12 je fakt a muzu potvrdit v praci co ted delam jim zkapalo myslim 5 techlech disku za 2,5 roku. Vysvetleni muze bejt, ze to sjizdi z jiny linky a je tam nejaka vyrobni vada a Seagate na to z vysoka .... Jenze vsichni si snad jeste pamatujeme doby ATA disku, kdy vsichni vcetne Seagate dodrzovali specifikaci a tudiz MASTER-SLAVE chodily libovolne disky, jen WD z vysoka ... a tudiz problem pro uzivatele. Proste tezky si vybrat, WD ja proste nemuzu, protoze mi kazdej Black a Red, na kterej sahnu zkape pod rukou a na tu Toshibu, co jeste dela HDD, taky nejsou zadne recenze v superlativech. :-/

jo, jako beru to tak, ze muze odejit, zalohuju, doufam, ze neodejdou dva zaroven, kdyz to zkape, koupim novej a zkopiruju ze zalohy. Seagaty beru proto, ze proste ty WDecka mi vzdycky do pul roku zkapaly, vyjimkou byl jeden Black, kterej zkapal po 4,5 letech, vymenen v ramci reklamace za novy, takze asi nejlip brat Black, jenze WD si tu 5letou zaruku nechava poradne zaplatit a me to vyslo tak, ze radsi risknu levnejsi disk s moznosti, ze mam po 2 letech smulu.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru