Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Mobilní Windows se potácí na pokraji smrti.

Asi se příliš liším od většiny, vždycky, když jsem s mobilem dokonale spokojený, je to na platformě, která je na okraji zájmu. Nejdřív Symbian, z toho jsem byl nadšený, to byly N73 a N82. S příchodem 5800 začal systém umírat, naději jsem viděl v geniálním Maemu, tak jsem si koupil N900. V prvních verzích Maemo 5 neumělo třeba ani zjistit stav kreditu a přijmout MMS, ale podporu postupně přidali a byl to z mého pohledu asi nejdokonalejší systém, co jsem kdy měl, o tom, co uměl, se do dnešního dne nikomu dalšímu ani nesní. Taky jsem ji nechtěl prodat a zůstala v rodině. Bohužel slibovali řady nástupců s MeeGo, z nich se postupně stali dva (N9 a N950), N950 zařízli jako hardware pro vývojáře a N9 zabili tím, že ze dne na den ukončili podporu snad ještě než přišla na trh.
Tak jsem zdrhnul k Androidu, přišly dva mobily, HTC Sensation a potom Samsung Galaxy S4, skoro čtyři roky ladění, aby to dělalo, co chci, vydrželo do večera na baterku, nesekalo se. No hrůza. Po koupi Galaxy S4 jsem se začal rozkoukávat ve světě WP, koupil jsem si Lumii 520, paráda, za pár korun a skoro všechny zásadní nedostatky obou Androidů byly vyřešené. Ke konci minulého roku jsem nevydržel, poslal Samsung do světa a koupil Lumii 735. Konečně jsem zase na systému, který mi vyhovuje, dělá, co chci. Jestli skončí i s ním, nebudu mít kam jít. Zkoušel jsem měsíce iPhone, mám iPod Touch a tím směrem opravdu ne, s Blackberry mám zkušenosti na úrovni pár hodin. K Androidu nepůjdu. Co dál?

Mimochodem jediné dva telefony, které jsem prodal s tím, že už je nevydržím přemlouvat k funkčnosti, jsou s Androidem. Jediné dva s Androidem, které jsem kdy měl, když nepočítám testovací ZTE Blade. Náhoda?

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality