Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Mobilní Windows se potácí na pokraji smrti.

Samsung Galaxy S4, skoro čtyři roky ladění, aby to dělalo, co chci
Co si pamatuju, tak dle tveho popisu byl problem pravdepodobne s hardwarem a mel jsi to nechat reklamovat.

Ja mam novejsi model Samsung Galaxy S4 i9506 a nemuzu si ho vynachvalit. Rada S od Samsungu je premiova a preci jen se ji Samsung venuje vice nez ostatnim a obvykle pokud to neni odladene ihned, tak vyjde update, ktery problemy vyresi. Takze jsi mel asi smulu a bohuzel jsi kvuli tomu zanevrel na Android.
Samozrejme HTC Sensation a dalsi HTC founy jsou parodie, kterou dnes prekonalo snad jen Lenovo.

Ja zkousel drivejsi WP founy a prislo mi to naprosto otresne, Microsoft si sam podrezal vetev, kdyz kompletne zahodil uz docela odladeny WM6.5 a zacal na zelene louce. V podstate prvni Windows foun, ktery mi prijde docela pouzitelny je WM10, kolega ma Lumii 640, tak jsem si ji prohlizel. Jenze proste je pozde, Microsoft si sam svoji blbosti vytvoril povedomi, ze founy na Windows jsou k prdu a ted uz se z toho asi nevyhrabe. Navic ja bych si treba L640 nekoupil a L950 je na me draha (naprosto predrazena), v podstate nic jineho aktualne neni.

Jeste jsem zapomnel dodat, WM10 bych neporidil kvuli tomu, ze nejsou aplikace a aby na me hned nekdo zase nezautocil, ze takove blbosti jako jsou na Androidu ani nejsou na WM potreba, tak napriklad casto vyuzivam MujVlak od Ceskych drah. Takova aplikace je nenahraditelna a je jenom pro Android a iOS.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality