Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem SlySoft skončil, už žádné ripování Blu-ray disků

Bezne to ripujou z iTunes a tam mas i 1080p kvalitu, v podstate to je jak BluRay rip. Jiste muzeme se hadat o dosahovany bitrate, ale v praxi to pri koukani na fullHD TV nepoznas.

Rodice si ted poridili HBO i s jejich archivem. Koukal jsem na to, ze je to taky pekna kvalita, akorat ja do tohohle moc nevidim, tak nevim, jak neco z toho archivu ripnout?
Premejslel jsem totiz o tom, ze by me zajimalo, jak to delaj ty co to ripujou, jinak samozrejme nemam potrebu, protoze uz jsem vsechno co maji v tom archivu a zajimalo me to, videl. :-)

Jinak ale fakt je uplne mimo myslet si, ze si pujdu (ja nebo kdokoli jiny) dneska kvuli potrebe shlednout nejaky film, kupovat Bluray disk. To je uplne mimo, ja nemam problem si zaplatit nejakou tu streamoaci sluzbu, pokud to bude v CR nekdo nabizet. V podstate jedinny, kdo tu neco nabizi, je to HBO a i tam jsem koukal, ze to bylo omezene na cesky dabing, coz neni nic pro me, filmy a serialy chci v originalnim zneni, pokud mozno s titulkama, protoze zase tak dobrou anglictinu nemam, abych to odposlouchal vsechno a pak mi unikaji souvislosti.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality