Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem SlySoft skončil, už žádné ripování Blu-ray disků

WEB-DL rip je z iTunes. ;-) Ale jasne stahuju i BD ripy.

Ja ty DRM VOD neobhajuju, ale vidim jak to je, vzpomenu si, ze bych se na neco kouknul a nepobezim kvuli tomu nekam do obchodaku, bych tim minimalne stravil ten cas vyhrazenej na to koukani na film a uz bych se pak stejne na to ani nepodival. Ale samozrejme VOD taky neni idealni, porad je nejednodussi si to sejmout z nejakyho sharewebu, je to nejlevnejsi, mas to doma a este bez DRM. Co chtit vic.
Kecy ze chudaci autori filmu musi taky z neceho zit, me nechavaji klidnym, je to jejich boj nabidnout alternativni sluzbu, ktera bude sharewebum konkurenceschopna. Nemam ani problem s nejakym zakazem stahovani apodobne, kdyby to neslo stahovat vubec, tak proste budu ve volnym case delat neco jinyho. Co vim jiste, ze kupovat BluRay si nepujdu.

Samozrejme uz dopredu radeji odpovidam na namitku, ze se neco konkurenceschopneho sharewebum nabidnout neda. Da a dokonce je dokonale vyzkouseno, ze to funguje. Hry pro PC si taky muzu upiratit nekde na warezwebu, ale mame tu Steam, hry a appky na Androidu si taky muzu upiratit nekde na warezwebu, ale mame tu Google Play. Proste je zcela zrejme, ze kdyz se chce, tak to jde a z tech lidi (ze me urcite) proste ty penize dostanou. :-) Jenomze filmari misto toho sedi a breci, jak jsou vsichni zli a pirati to, smeji se jim. :-D

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality