Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem SlySoft skončil, už žádné ripování Blu-ray disků

podívám na jeho obraz, co mám koupený doma v pokoji
To ne, ale mel by se platit poplatek za vlastnictvi auta, pripadne by mela byt poplatkem zatizena jizdenka na autobus, protoze co kdybys nedejboze ten obraz nekam prevezl a koukal se na nej "zadarmo" nekde jinde.

---

MM.. zije v Nemecku, takze to chapu, asi uz je tam moc dlouho a zvykl si az moc na jejich extremistickou podivnost (chvili fasisti, chvili zachranuji islamsky svet, ...).

---

No u nas pravni zastupci autoru tvrdi, ze si nekupujeme fyzicky nosic, ale licenci k prehravani autorskeho dila, z cehoz zcela jasne plyne, ze za licenci platim jednou a mohu ji prehravat kde chci. V tom je prave ten zakopany pes, protoze mas dva neslucitelne modely fungovani prodeje a to platba za fyzicky produkt nebo platba za licenci, ale autori se snazi aplikovat oba pristupy najednou a nechat si tak zaplatit dvakrat. Je to samozrejme hovadina, protoze kdyby se toto zacalo aplikovat na veskere zbozi, tak by se cely ekonomicky model na kterem je postaven svet (mimo smeny naturalii) zhroutil a nikdo by si uz nic nemohl koupit nebo respektive to nasledne pouzivat. Akorat Nemcum hrablo a evidentne se snazi o likvidaci vyspeleho sveta a navrat k primitivnimu zpusobu zivota, coz si ve svem blaznostvi vubec neuvedomuji.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality