Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To znamená, že oficiálně skončil, zdroje uvolní a dál to bude fungovat "někde", kam americká vláda n…
Jan Fiala 24.02.2016 20:27
Jan Fiala
RIAA a AACS LA a spol môžu bojovať s veternými mlynmi ďalej,master key na bluray/hdcp je dostupný,ta…
audax 25.02.2016 08:14
audax
boj s větrnými mlýny. velice správně jsi to řekl. pamatuju zásah "spravedlnosti" na síti gnutella- f… poslední
kmochna 28.02.2016 17:17
kmochna
No i kdyby jsou pořád jiný.:-)diit.cz
sambilionk 26.02.2016 14:18
sambilionk
Z clanku AACS 2.0 vyžaduje UltraHD Blu-ray přehrávač připojený k internetu jinymi slovy si ty BluR…
RedMaX 26.02.2016 16:10
RedMaX
Vacsinou kto ma bluray prehravac tak tam ma aj inet kabel v tom, neni to problem. Ale ze to zas bude…
MM.. 26.02.2016 17:05
MM..
V podstate delaj vsechno mozny proto, aby lidem znemoznili koukani na ty BluRay. Me je to jedno, ja…
RedMaX 26.02.2016 17:24
RedMaX
No ved to je prave upozornenie pre toho kto ma original ze ho nesmie nikam skopirovat, aby potom ked…
MM.. 26.02.2016 17:37
MM..
watch Smal jsem se hooodne dlouho. Jako nerikej mi, ze tohle pustit na zacatku filmu cloveku, ktere…
RedMaX 26.02.2016 18:01
RedMaX
Smal jsem se hooodne dlouho. není to na žádném dvd ripu z netu, tato reklama a na přehrávači zásadn… nový
lední brtník 26.02.2016 20:25
lední brtník

RIAA a AACS LA a spol môžu bojovať s veternými mlynmi ďalej,master key na bluray/hdcp je dostupný,takže hra na mačku a myš bude pokračovať,na jedného spravia bububu,ale ďalší sa určite nájdu,aj keby SlySoft tie kody nikde nedal k dispozícii,našťastie nieje jediný,čo sa tým zaoberal,len je jeden z najznámejších,čo je zrejme jeho smola....holeesoft,xilisoft,corel win dvd pro,leawo,aimersoft,aisee,pavtube,imtoo,winavi a ďalší ponúkajú porovnatelné programy na ripovanie dvd/blu-ray,je z čoho vyberať a keby chceli tie inštitúcie bojovať proti každému poskytovatelovi takýchto nástrojov,je to reálne nezvládnutelné....

boj s větrnými mlýny. velice správně jsi to řekl.
pamatuju zásah "spravedlnosti" na síti gnutella- frankel, autor winampu, týž den vykopnul zdrojáky na net
pamatuji i éru ziondc++. modrý určený pro opičky, zelený pro usery a žlutý jen na pokec- ze dne na den zrušili frantíci z důvodu porušování všeho celou stránku. do večera byla hostovaná u maďarů. vzniklo tolik variací zionu, že se z toho vrchní exekutor musel zákonitě posrat.
a nemluvím ani o truecryptu, který vesele žije jako vera crypt.
na zastrašování musí mět voltíky.

V podstate delaj vsechno mozny proto, aby lidem znemoznili koukani na ty BluRay. Me je to jedno, ja si je stejne kupovat nechodim, ale prijde mi to prinejmensim zabavny, je to podobny, jako kdyz si u nas driv clovek koupil DVD (mozna to jeste furt je, ale jak rikam, ja uz to nekupuju, takze nevim) a chtel si pustit obsah toho DVD a jako prvni na nej vyskocila upoutavka: "Piratit je spatne, nekrad, kup si film." :-D Chapes to, cloveku, kterej to zrovna dones z obchodu strcili pred film upoutavku, aby nekradl a ti kdo sdileli piratskej obsah to meli bez toho, protoze to ten co to ripnul, zkopiroval bez toho. Hustyyy.

No ved to je prave upozornenie pre toho kto ma original ze ho nesmie nikam skopirovat, aby potom ked ho zavru netvrdil ze o tom nevedel :) Ked to mas ukradnute tak uz to niekto na internet dal, a nebudes to tam zas uploadovat, to uz potom netreba upozornovat :)
Mne pozeranie bluray neznemoznia, ja s tym nemam problem pripojit tam lan kabel, ale zrejme tie superHD budu potrebovat aj novy prehravac, nemyslim si ale ze to pride nejak moc rychlo. A tebe to moze byt stejne jedno ked si to kupovat nechces tak neviem co riesis kam treba pripojit prehravac :-)

P.S. a neni tam napisane nekrad kup si film, to si asi mal nejake halucinacie :-) Pisu tam ze sa to nesmie kopirovat, pre tych kto nechapu vyznam slova copyrioght, napr. pre teba, keby si si to precital co tam pisu tak by si bol poucenejsi :)

Smal jsem se hooodne dlouho.

není to na žádném dvd ripu z netu, tato reklama a na přehrávači zásadně nepřeskočitelné "warning" je jen na originálech, které si koupíš za svých několik set a pak tě osa za tvoje prachy těmito sračkami uráží. usa dvd to mají porobně, žádný český vynález. mám takových dost.

cd a dvd se místo levného zpřístupnění všem pohřbily samy vytahováním cen nahoru.
do tohoto mrtvého prostředí přišlo blue-ray s představou, že když za předražené cd a dvd nechcou lidi platit, že za br s radostí zaplatí víc.

a teď bych rád viděl idioty (pardon, zemanovu volební většinu), kteří v životě za originál nezaplatili ani fenik a omezené půjčovné jim vadí - odkud si myslí, že budou padat (z nebe?) zajímavé filmy v rozlišení 4k, bez kterého správný čecháček nemůže žít.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru