Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Pozor na Samsung Galaxy S7

Nejnovejsi vlajkovou lod firmy smartphone Samsung Galaxy S7 provazi rada odlisnosti pri prodeji v ruznych regionech, asi to kazdy, kdo se o vyvoj v teto oblasti zajima, zaznamenal. Dnes jsem si precetl o dalsi:

Samsung dělá opět rozdíly: stejná S7, jiný fotoaparát

O co se jedna? V zatim nespecifikovanych regionech bude ten samy smartphone obsahovat snimac Sony IMX260 s technologii Dual Pixel, ktera by razantne mela zvysit kvalitu fotografii za mensiho svetla: oblacnost, pritmi. Jinde ale bude pouze levnejsi snimac primo od Samsungu ISOCELL S5K2L1. Ten zadnou podobnou technologii vybaven neni a tak lze ocekavat, ze kvalita snimku navzdory proklamacim bude nizsi.

Podobne proklamace uz Samsung u tohoto smartphonu predvedl jednou a to tvrzenim, ze SoC Exynos 8890, ktery dostanete v evropske verzi smartphonu Samsung Galaxy S7 bude vykonove shodny jako Snapdragon 820, ktery se nachazi pouze v neevropske verzi smartphonu.

O realite se muzete presvedcit zde:

Kdo s koho: srovnání procesorů Galaxy S7 v AnTuTu

V procesorove casti Antutu benchmarku dosahl typ se Snapdragonem 820 136383 bodu, zatimco Exynos 8890 dosahl 129865. To rozhodne neni shodny vysledek a to si uvedomme, ze testovaci aplikace byla plne multithreadova a Snapdragon 820 dispojuje ctyrmi jadry, kdezto Exynos 8890 ma jader osm. Takze ve vykonu na jadro bude rozdil znatelne vyssi.

Vylozenym vysmechem pak pusobi test grafiky, kdy SoC Snapdragon 820 dosahlo 55098 bodu, zatimco Exynos 8890 dosahl 37545 bodu.

A pokud byste se domnivali, ze evropska verze smartphonu SGS7 s az polovicnim vykonem bude levnejsi nez mimoevropska, tak je to presne naopak.

Jen dodam, ze zatim nepotvrzene informace hovori o tom, ze rovnez spotreba baterie je u S820 o malinko nizsi a tedy opet evropska verze smartphonu zaostava.

---

Myslim, ze Samsung veri, ze jeho zakaznici jsou jeste vetsi ovce nez zfanatizovani fans Applu a muze jim prodat naprosto vsechno. Uvidime na prodejich, jestli je to pravda a zakaznici Samsungu jsou opravdu takovi blbci.

Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Podle zpráv z fóra XDA- Developers má ale každý snímač své silnější a slabší stránky, zatím tedy nel…
radce8888 14.03.2016 16:04
radce8888
S tim ISOCELL nevim, nekde pisou ze ma DualPixel a nekde ze ne. Jinak podle me je lepsi ten, ktery d… poslední
RedMaX 14.03.2016 17:29
RedMaX

S tim ISOCELL nevim, nekde pisou ze ma DualPixel a nekde ze ne. Jinak podle me je lepsi ten, ktery dava lepe snimky za spatneho svetla, protoze to co produkujou mobily (tim myslim ty kvalitnejsi jako jsou lepsi modely Samsungu nebo LG) za denniho svetla, to mi prijde na mobil tak, ze lepsi nepotrebuju, kdyby ano, tak nefotim smartphonem ale fotakem. No a za nizkeho svetla by mel mit snimky lepsi ten snimac od SONY.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru