Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem AMD Radeon PRO DUO - Nová nejvýkonnější grafika světa s výkonem 16 TERAFLOPS za 44 tisíc!

# Ale maji neboj, nezpomen ze jsou to "obchodnici", obchodnici na prodej potrebuji trh. Na tomto trhu je pole zakazniku, kde nejsou jen domaci uzivatelé, ale profesionalni pracovnici vyvojari a ruzné instituty, které delaji podstatny podil na trhu, dejme tomu porovnani cena <zkaznik domaci> a <zakaznik profesional> a "koncovy vysledek vydelku za kus", koho berou jako zakaznika a koho jako ovecku jde videt jen pohym otevrenim oci, nebo posluchat tam "kde muzika nehraje". Ano, tady ty koncové ovecky, co kvuli hezkému obrazku a napsané vete, budou hlasit AMD je super, delaji lepsi ohlas na trhu.
• Na profesionalni ucely vzdy byly uzivany karty at typu <Quadro, FirePro> neboj se ze tyto karty neposlapou jako hodinky a ze nejsou funkci, staci porovnat GK pro ovecky a pro opravdového zakaznika, <zaruka, support etc.>, skoro stejna cena jako vyse uvedena karta LIDERU ale kterou si koupi podstatne vice lidi/Firem, ano tyto karty jsou zcela funkci...
• Koncové ovecky, jsou jen recyklatori vyvoje, kde si kupuji GK co dva roky, které jdou nebo z jejich penez, jdou do vyvoje nebo pro GK pro profesionaly, protoze tam, jsou pro ne realné penize. Staci se podivat tady, uz pul roku tadu nekteri rvou "Jooo, DX12 to je bomba, AMD, na NV nepojede, etc", "Musis to koupit protoze to ma DX12" 6 mesicu uteklo a stale nic, ukazka opravdového ovlivnovani a funguje to.
(hlavne to rvou ti, co s DX12 nemeli nikdy ani zadny styk, odkud informace teda berou, z clanku? Takze jen veri a ridi se podle toho, co kde je jen napsané?)
• Tady takové ty medialni ovlivnovani nazoru cloveka nebo vnucovani preferenci, to uz je vsude, jen samé reklamy a chytani zakazniku/ovecek pres ukradené maily ci telefoni cisla, ovlivnovani nazoru, chlavne IT chytrolinum co jen opisuji kde co precetly, "za chvilu nam budou poustet reklamy i do spanku.."

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality