Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Sbohem Lumie

• Panové s tím clankem trosku zaspali :-) (vyvoj Lumii)jelikoz Microsoft, nebo alespon primo "Terry Myerson" /ke kterému chodím i casto na jeho Tweetr konto, jelikoz se o programování/vyvoj app na tuto plaformu "amatérsky" zajímam )jiz davno uvedll v <Q4/2015> a potvrdil v i San Francisku na Windows Build Konferenci, tak jak uvedl, ze MS Mobil neni a nebude tento rok pro Microsoft "Prioritou", i presto ze patrí do rodiny Windows (kde jejich preference je ENTREPRISE, jak jinak), ale neznamena ze se vyvoj zastavil, kurpíkladu jiz brzo pripravená verze "RedStone".

We’re fully committed to that 4-inch screen, there will be a time for it to be our focus, but right now it’s part of the family but it’s not the core of where I hope to generate developer interest over the next year. There’s no lack of recognition to realize how important that form factor is, but for Microsoft with Windows and for our platform it’s the wrong place for us to lead. »
Také uvedl, ze WP nebyla, neni, zrovna ta platforma, ktera by mela byt k zaplneni trhu.

If you wanted to reach a lot of phone customers, Windows Phone isn’t the way to do it”
• Se zbytkem s nim souhlasim, tak jako preferenci, vydavat primo jen jednu "GAMME_ Microsoft, /pokracovani v Surface, tak jak to kuprikladu dela Apple, své PC Platformy, tablety, (od MS mam jiz treti SURFACE, opravdu kvalitni, to i odpurci/konkurencní kritici po nekolikati testech sami priznali + Plnohodnotny Systém..), telefony, jako chystany TEL SUrface.
• Také radeji preferuji, modelu vydaji méne, ale radeji zapracuji primo na provedeni, nez jen vydavat model za modelem. Jestli bude Surface Phone kvalitni jako Surface tablet, tak bych se jeho koupi nebranil.

Opravdu, tablety Surface me opravdu prekvapili, zacinal jsem u SURFACE RT, Prvni Surface s plnohodnotnym OS, posledni jsem zakoupil Surface 3, naké tablety ve stejne cenovém pomeru mel, ale jsou velmi velmi kvalitní, zadné plastové krabicky, proto si myslim ze Surface Phone, nebude spatny, voilà /skritizuji az vyzkousim :-) (nebo az vyjde)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality